Zienky neviete kde mi daju rýchlu pôžičku 200€? Prosím nesúďte. Stala sa vec nečakaná. Viem to splatiť za 3-4 mesiace. Len to potrebujem fakt súrne a rýchlo.
Zjavne nikde. Ak by ste mali aspoň trochu bonitu, tak využijete napr. povolené prečerpanie na účte.
@zuzap33 prosím? Kde som písala ? 😂 pošli mi prosím link ak bola podobná diskusia nech si to prečítam. Ďakujem 🙂
Prečo nejdes niekde na brigádu? Veď 200€ sa dá zarobiť aj za 2 víkendy
@gabriellka ďakujem za radu, prosím prečítaj si znova otázku a skús odpovedať k veci 🙂
20.11., tema nebankova pozicka. Nechce sa mi kopirovat
@draik nechcem to takto riešiť. Nejde o veľké peniaze. Príjem je ok, hypo splácania na čas. Fakt nechcem vysvetľovať čo sa stalo že to treba takto riešiť.
@zuzap33 idem pohľadať ďakujem.
Dvihni rit od mobilu, chod na brigadu a prestan zobrat 200 eur
Co sa take stalo, ze ta 200 e z tej brindy vytiahnu? To je suma na zakladne potraviny, to ti mozu pozicst rodicia, alebo surodenci.
@zuzap33 nezobrem 🙂. Ale ak si taká mudra daj typ kde do pondelka zarobím 200€. Veľmi by má to potešilo 🙂
Nikto normálny Vám nepožičia, pretože sú to pre neho prakticky stratené peniaze a možnosť vymáhania veľmi malá. Zjavne máte nejaký problém, keď neviete využiť kontokorent.
@oli18 súrodencov nemám, mama žije sama a má minimálnu mzdu. Myslíš že by bolo fér požičať si od nej ?
@draik samozrejme že mame problém. Keby nebol neriešim to tu. Ja nechcem požičiavať od kamarátov rodiny a znamich. Keď už tak normálne s papierom od nejaké banky/nebankovky. Splatiť to samozrejme viem behom pár mesiacov. Takze žiadne stratené peniaze.
Ak by si to „vedela splatit v priebehu niekolkych mesiacov“ a vsetko bolo take tip top ako pises, normalme by si mohla precerpat bankovy ucet a nepytat sa cudzich ludi, kde zohnat peniaze.
Takže ak ako píšeš nie je problém splatiť to a nie je problém v bonite (máš príjem a nemáš negatívny záznam v registri ani exekúcie), tak nechápem celej tejto diskusii. Pretože v takom prípade v tvojej banke vieš mať za pár minút buď prečerpanie na účte alebo malý úver. Jedno aj druhé môžeš vyplatiť aj za 3 mesiace.
Boze to su kecy. Od rodiny a kamaratov si nepozicias ale radsej z banky s urokom 🤣🤣
Si bonitna ale 200 bokom nemas..
tesco
HomeCredit.sk SLSP atd...
Ak vieš splatiť do pár mesiacov tak si od známych požičaj nie od jedného ale od viacerých po menej a splat každý mesiac čiastku nejakú každému. Prípadne si požičaj a skús na nejakej brigáde zarobiť a rovno vyplatiť.....
No nejak tomu ani ja nerozumiem,predsa ak si bonitna a splácať hypo načas..pôžičku ti v tvojej banke dajú za pár minut
Clovek, ktory ma hypoteku, aby nemal 200e rezervu 🙄🙄🙄
@gabriellka asi ťažko za brigádu 200€ já mám za mesiac200€a to upratujem
normalne v banke kde mas ucet a chodi ti tam vyplata mas ponuky na zapnutie precerpania alebo kreditku a tak to vyuzi a mas to do par minut
Lenže problém bude asi v tom, že povolené prečerpanie už presiahla. Lebo to je prvá možnosť, ktorá človeku v jej situácii napadne.
@loginexistuje No, tu bude zrejme oveľa väčší problém s financiami, ako uvádza. Toto bude človek, ktorému banka zrejme už nič nedá a tak skúša takto...
@viestta kamarátov a mamu naozaj riešiť nechcem. Nebudem nikoho zaťažovať mojimi problémami. Idem pozrieť to povolené prečerpanie. A ďakujem za normálnu odpoved 🙂
@annahela ved niekde v tescu dajú 5€/hod odrobím za víkend dve dvanástky a mám stovku. Susede chodí baba upratovať byt a za 3 hodiny jej dáva 20€. Takže také nereálne to až nie je
Uz zasa??? Ved si pisala minuly tyzden, presne to iste