Kde mi dajú pôžičku, keď som na rodičovskej?

zdenka19891989
4. jún 2017

Ahoj maminky.Prosim vie niekto ci mi niekde daju pozicku ked som len na rodicovskom prispevku?Dakujem za odpovede

nelinka2009
4. jún 2017

Neseriozne spolocnosti urcite daju. Seriozne nie. Neda mi... Dobre si rozmyslite, a ak to nieje zivot ohrozujuca nutnost, tak do pozicky cez rodicak nechodte.

zdenka19891989
autor
4. jún 2017

Dakujem Vam aj za radu aj za odpoved.Prave hladala som na internete aj nebankovky a nenasla som nic.potrebujem si zobrat 5tisic aby sme z priatelom mohli vyplatit banku.priatel pracuje vyplaty ma 850e plus listky ale mu nedaju v banke kedze tam mame omeskane splatky.a nahodou neviete konkretne o niektorej nebankovke kde daju len na rodicovsky?

bergsta
4. jún 2017

@zdenka19891989
Ak to spravne chapem, mate bankovy uver. Dohodnite si s bankou odklad splacania istiny a splacajte docasne len uroky.

liaka
4. jún 2017

Na rodicovsky prispevok neda nikto. Nebankovky z trhu pomaly zmizli ako pohotovost a provident, co ako tak stali za to. A tie by aj tak 5000€ na rodicovsky nedali. Nemas sancu.

liliuska
4. jún 2017

Urcite je lepsie s bankou sa dohodnut na inom splatkovom kalendari pripadne vysky splatok ako riesit uver uverom a duplom ked to vezmete cez nejaku financnu skupinu ako napr rychlapozicka. Mozete sa dostat do vacsich financnych problemov. Treba komunikovat s bankou v prvom rade.

se_bi
4. jún 2017

Ja som mala z providentu ale max.1000€viac nie 🙂

zdenka19891989
autor
4. jún 2017

Prave na rychlejpozicke mali pisane ze aj zenam na rodicak daju a ked som vyplnila formular ma kontaktovali tak mi povedali ze na matersku nedavaju ani na rodicovsky.potrebujem vyplatit 2banky jednu cca 1800 druhu asi 800aby to bolo v suchu.pretoze takto dojde priatelovi vyplata a vlozime do bank kolko mozme 200e do jednej a 200e do druhej.lenze kazdy mesiac to iste a neviem takymto stylom to nevyplatime nijako.preto potrebujem zobrat pozicku aby sme to vyplatili a bol by pokoj s tym.ak poznate daku nebankovku kto da na rodicovsky prispevok pozicku mi ju napiste prosim.Dakujem vsetkym za rady ste super

ukulela
4. jún 2017

@zdenka19891989 naozaj skuste rokovat s bankou. ved je najma v ich zaujme, aby ste im to splatili. ako ti radili - dohodnut sa na splacani urokov, odlozeni istiny, ... dalsia vec - priatel/nepriatel, ja by som na svoje meno ziadnu pozicku nebrala, kolega takto rucil kamaratovi a skoncil zle :( v nebankovke preplatite milionkrat.

puklica13
4. jún 2017

@zdenka19891989 TY si nepotrebuješ zobrať úver..len tvoj priateľ má dlhy...trochu opatrnosti dievča..nech tu nie je o pár rokov téma: zobrala som si pôžičku,priateľ si vyplatil dlhy a teraz to ja splácam...neplatí mi ani pôžičky ani výživné...

zdenka19891989
autor
4. jún 2017

@puklica13 sme spolu 8rokov a tak myslim ze urcite by to tak nebolo😀

emilia25
4. jún 2017

No nech skusi priatel home credit alebo taketo spolocnosti.provident uz hadam ani nedava nove pozicky.na rd zene naozaj nedaju taku vysoku pozicku max tak do 1000eur.

nelinka2009
4. jún 2017

8 ne8 je to chlap.ma sa postarat a komunikovat s bankou ako to ze ma oneskania? O odklad splatok s alo zuadat uz ked vedel ze splatku nezaplati

3009
4. jún 2017

@zdenka19891989 Ak nie ste manželia, tak úver nech si berie priateľ a nie ty. On má dlhy. Nikdy nehovor nikdy - takže ty si neber v žiadnom prípade pôžičku lebo zle skončíš. A ešte na margo - načo je vám pôžička 5 000 eur, keď dlžobu máte 2 600 eur? To sa ľahko prefláka a máš malér z ktorého sa len tak nevymotáš. Rozmýšľaj trocha dopredu - máš dieťa a takto sa chceš zadĺžiť? Ak si požičiaš 5 000 eur, tak splácať budeš minimálne 10 000 eur.

emilia25
4. jún 2017

Skoda ze sa to neriesilo skor.mohli ste si refinancovat a mat nizsiu splatku.neviem u nas je najdolezitejsie platit ucty a hypo k tomu patri.si to neviem ani predstavit a to som uz 11 rokov doma na md rd.a to mate celkom slusny prijem.

bluka2
4. jún 2017

Lepsie riesenie by bolo ist do prace...

zdenka19891989
autor
4. jún 2017

Chystam sa do prace.chcem dat malu do skolky od sept.bude mat 2a pol.

zdenka19891989
autor
4. jún 2017

@emilia25 a kde mi daju 1000e na rodicovskom?dakujem

emilia25
4. jún 2017

@zdenka19891989 ja neviem.ja som si nikdy nebrala sama pozicku z nebankoviek.mna ani pri hypo nebrali do uvahy iba muzov prijem.ale kedy si som mala na seba stavebny uver lenze tam bol aj rucitel muz.

emilia25
4. jún 2017

@zdenka19891989 nam napr banka sama predschvaluje uvery.staci prist za par sekund na ucte kedze clovek obrat riadny plati vsetko v cas a plnej vyske.lenze aj toto je krasne vydlazdena cesta do pekla.poznam pripad bral bral bral kym davali zrazu sup sam bez prace a je velky obrovsky problem.

ukulela
4. jún 2017

@zdenka19891989 spamatajsa. ked vezmes 5000 z nebankovky, kolko myslis, ze bdes platit? vies kolko preplatis? ovela viac, ako v banke! nebankovny maju fest vyssie uroky. velmi sa v tom neorientujes ani nerozumies, ked riesis najprv 5, potom len tisic atd ....
daj si velky prevelky pozor! ako ti uz bolo x krat oivedane, do banky a dohodnut sa s nimi. je to aj v ich zaujme - pre nich je stale leosie, ked sa dohodnu na splatkach, ako riesit exekucie atd. chla ma relativne dobru vyplatu, ak pojdes od septembra do roboty, bude to uz lepsie, dovtedy sa dohodnite s bankou.
... alebo si nenechaj poradit, chod do nejakej nebankovky a potom si tu pridi bit hlavu o stenu, ze nevladzete splacat pozicku nebankovke a preplatili ste uz aj gate a stale mate dlh.

belllinka
4. jún 2017

Partneri sa po 8-mich rokoch nerozchádzajú? No to je novinka 🙂
A prečo si chceš ten úver brať ty a nie priateľ? Evidentne chce s tebou vybabrať.

janinah
4. jún 2017

nebuď hlúpa,on má dlhy,nie ty....nech si hľadá iného obetného baránka....láska,neláska.-rozmýšľať treba vždy....máš aj dieťa/deti,tak pozor,takí dôverčiví ľudia môžu skončiť pod mostom...
nemá on brata,otca,bratranca,naj kamaráta? prečo oni nepomôžu....určite na RD nik z nich nie je....

bergsta
4. jún 2017

@zdenka19891989 Prosim Ta, preco to nemozete ist vyriesit najskor s bankou? Kolko ste uz z tych aktualnych uverov splatili?

Neviem, o kolko deti sa staras, ale v kazdom pripade sa pri posudzovani uveru musi vziat do uvahy urcita minimalna ciastka potrebna na zabezpecenie Tvojich zakladnych potrieb + potrieb dietata/deti.

Ak budes o pozicku ziadat sama, Tvoje sance su vzhladom na momentalny prijem minimalne. Ak bude priatel spoluziadatelom, ziadost neprejde kvoli nedoplatkom. Neviem, ci mas moznost niecim rucit. Ale ked mate problemy so splacanim teraz, ako by ste splacali tie dalsie peniaze?

sissy27
4. jún 2017

@zdenka19891989 ty si zlatá moja nedávaj slučku na krk, lebo raz dva ti niekto podkopne nohy a visíš. Jeho dlhy, jeho zodpovednosť, on sa má postarať o teba aj dieťa a nie že dieťa bude splácať jeho dlžoby ešte ani rozprávať nevie!!! Rodičák je totiž príspevok určený na potreby dieťaťa a nie na ocinkove dlhy!! Ten nech si nájde aj dve tri roboty a spláca banke. A ty sa staraj v prvom rade o dieťa a seba a nie o jeho dlžoby.

obsadenemeno
4. jún 2017

kristova noho....financna negramotnost v plnej krase.....😒

emilia25
4. jún 2017

Hm rozmyslam ze co to mate za uvery ked platite tak vela.my mame 4000 a platime 80eur.nebude to nahodou tak ze ty vlozis a muzik vytiahne po tajme?

obsadenemeno
4. jún 2017

@emilia25 tam je toho viac divneho, ked potrebuje vyplatit 2600 eur, ale pozicat si chce 5000???
Z blata do kaluze, alebo rovno do hlbokeho mociara....ked nestihaju splacat teraz banke, uz ich vidim, ako splacaju nebankovke s minimalne dvojnasobnymi urokami.
No ale ked je niekto blby a neda si vysvetlit, tak sa obaci az ked padne na hubu do toho bahna, no.

puklica13
4. jún 2017

@zdenka19891989 ako sa hovorí.. jeden myslel až vymyslel fúrik a potom ho musel tlačiť...
Čo ty vieš čo bude o 2-3 roky...čokoľvek sa môže stať...a čo keď sa mu nedajbože niečo stane...??? Aj na to musíš myslieť ...
Ale tak tvoj život...keď si chceš uviazať guľu na nohu...do toho

sasa1310
4. jún 2017

@zdenka19891989 ako chceš dokázať splácať 5000 eur s vysokými úrokmi v nebankovke, keď neviete splatiť 2 úvery v banke v oveľa nižšej hodnote?

emilia25
4. jún 2017

@obsadenemeno ja ale nechapem toto rozmyslanie.ako clovek si berie uver je to dnes uz pomaly normalne hlavne ked kupuje nehnutelnost ale neviem pochopit to ze si dovolia meskat so splatkami.ja by som asi umrela keby viem ze nemam hypo uvery poplatene.to musi byt ako prve z vyplaty az potom sa dalej rozhadzovat.