Kde mi dajú pôžičku, keď som na materskej?

sarah7111985
28. aug 2013

viete my niekto poradit neaku pozicku som na materskej a mam v banke taky mensi dlh kto my da pozicku

sisaha
28. aug 2013

@sarah7111985 len si nezacinaj s nebankovkou... Chod do banky a dohodni si splatkovy kalendar. Banka ti ho urcite umozni

klincek
28. aug 2013

@sarah7111985 rozhodne nesplacaj uver uverom od nejakej nebankovky..skus sa informovat v banke, ktorej dlzis, ci by sa nedali upravit podmienky splacania. pripadne sa informuj v inych bankach ohladne refinancovania toho uveru, ktory uz mas.

luci78p
28. aug 2013

no asi nikde

lubikan
28. aug 2013

nikde

johnnyf
28. aug 2013

chod do OTP banky...a vezmi si zo sebou zmluvu. Na zaklade toho ze splacas riadne a vcas ti vedia dat novy uver v takej vyske aby mesacna splatka bola maximalne rovnaka ako pri starom uvere a znizuju urokovu sadzbu o 2% oproti starej pozicke. Nekontroluju socialku a nezaujima ich to ze si nezamestnana....hlavne je aby si to co mas vsetko splacala riadne a vcas

m_ij_ka
28. aug 2013

to jedine len obehať zopár bánk a porovnať, ktorá pôžička aj s úrokmi je najvhodnejšia pre teba tak aby si ju dokázala splácať

ultra
28. aug 2013

ak mas v banke nejaky ten "mensi" dlh tak ti v ziadnej inej banke nepozicaju. Skusala si sa dohodnut s bankou. ...alebo tu pouicku potrebujes na uplne ine veci a nie na splatenie dlhu v banke ?

anatalia77
29. aug 2013

@sarah7111985 ako ti už poradili,skus banku a trebárs menšie splátky.
Ak máš dlh napr.1000eur,a teraz si vezmeš dalšiu požičku,tak síce zmažeš povodný dlh,ale k tomu novému ti pribudnú úroky,takže v konečnom dosledku sa zadlžiš ešte viacej./tvoj dlh bude v skutočnosti 1500 eur/ Ono to vypadá pekne,hlavne ak v tej chvíli vidíš,že budeš splácať trebárs aj menej,ale dlhšie obdobie.Nikto ti nedá požičku bez toho,aby sa na tom nenabalil.Tak to nefunguje.

andreah25
29. aug 2013

@sarah7111985 Ak už máš nejaký dlh v banke, tzn. už teraz si nedokázala splácať úver, ktorý máš, tak ako chceš splácať ďalší?
A matke na materskej pôžičku žiadna banka a iná seriózna spoločnosť nedá. Môžeš byť jedine ako spolužiadateľ.

bambina18
29. aug 2013

OTP ti da len musis splacat istu dobu nejaky uver a ten ti splatia a mozu ti dat aj peniaze navyse. Mne tiez ponukali a to som na materskej. Nekontroluju aky mas prijem len musis mat uver ktory splacas.