Kde mi dajú paušál, keď som na rodičovskej?

zdenkakelemanova
21. okt 2020

Dobrý deň viete mi poradiť kde mi ponúknu paušál aj s mobilom
Som na rodičovskej
Okrem o2 mame zle skúsenosti

monykam
21. okt 2020

ja mám tekekom aj s mobilom, som tiež na rodiičáku, ale to ti daju všade , to nie je ako ked niečo berieš na splátky

renka30
21. okt 2020

Ja teraz prechadzam do telekomu a beriem si aj novy mobil, ale neviem ci vzhladom na sucasnu situaciu ak si novy zakaznik a chces pausal, pytaju bud vypis z banky za tri mesiace alebo doklad SIPO ci faktury za elektrinu alebo ine na tvoje meno (teda mozno to chceli aj predtym ale ja som sa s tym doteraz nestretla)

monykam
21. okt 2020

@renka30 doteraz nepýtali nič, ja som tam síce už asi 15 rokov, a vždy mám paušál ale niekdy nepýtali nič odo mňa, teraz som si brala začiatkom oktobra a tiež nič

renka30
21. okt 2020

@monykam ked si ich zakaznik tak isto nic nepytaju, uz si ta nemusia preverovat ale ja tam prechadzam od ineho operatora tak si zistuju moju platobnu schopnost platit si pausal...

monykam
21. okt 2020

@renka30 aha ale aj tak to je ozaj trápne že? akože kto im zaručí ked zaplatím byt že zapaltím aj telefon? 🙂

ivetz
21. okt 2020

@renka30 My sme prechádzali od Telekomu do Orange a nikto si nič nepreveroval, ani sme nič nepreukazovali.

renka30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
princeznasevera
21. okt 2020

@zdenkakelemanova 4ka ma dobre ceny

renka30
21. okt 2020

@ivetz tak možno telekom ma viac neplatičov, neviem...toto je moja skusenost teraz zo soboty, pripadne ked ste mali v telekome pausal tak si to overili tam ci ste platili, ja som mala predplatenu stvorku, nie pausal

renka30
21. okt 2020

@monykam ano, keby si naozaj chceli zistovat fin.situaciu tak pytaju len vypis z uctu, ja som im poslala fakturu za elektrinu, kde platim 30€ mesacne...

renka30
21. okt 2020

@princeznasevera ma len sa mi nikto nevedel dovolat, stale mi chodili sms, ze mi niekto volal...

lenuska9999
21. okt 2020

Ja som nemusela nič dokladat ani neskôr keď som si brala k paušálu telefón.. som v Telekome. Inak minule som pozerala tak na iných operátorov a čo majú v ponuke a 4ka má dobré ceny a telefón berieš bez akontacie..

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz