Kde máte založený detský účet?

10. sep 2023

Ahojte,kde máte založené účty pre deti? Dávajú niekde nejaké výhody pri založení detského účtu? Chcem deťom zalozit účet (nie sporenie ) a nechám si poradiť ...🙂

nelca84
10. sep 2023

Syn ma rovnaku banku ako ja, je to prakticke. Ale dalsia podmienka pre mna je banka zapojena v systeme okamzitych platieb.

janai1
10. sep 2023

Prečo na fb to dáš pod svojim menom a fotkou a tu to musíš dať anonymne?😀

Ale aby som odpovedala aj na otázku, v rovnakej banke ako rodičia

ptvw
10. sep 2023

@janai1 mozno to nepísala ona, len sa inšpirovala a dala tu istú otázku, si si nejaká istá ze to je ta istá osoba, ináč čo to je za skupinu na fb? 😲

ptvw
10. sep 2023

A ja som malému zatiaľ nespravila žiaden účet 🤷‍♀️

janai1
10. sep 2023

@ptvw 😀 je to do bodky presne rovnako skopírovaný text pridaný v rovnakom čase
Ženy si radia

ptvw
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ptvw
10. sep 2023

@janai1 jasne tak to hej, to by nebola taká rýchla asi ze by čas sedel ešte aj 😁

ruzasipova
11. sep 2023

V banke, ktorej mam ja.

luliu
11. sep 2023

Mám účet v TB, majú tam účet aj moje deti, ktoré im viem spravovať cez svoju aplikaciu

michal711
11. sep 2023

Môžem sa opýtať naco je dieťaťu ucet ? Nerozumiem prečo by dieťa malo mať účet.

luliu
11. sep 2023

@michal711 keď ide von s kamarátmi alebo ide niekam zo školy alebo po ceste zo školy si chce niečo kúpiť, zaplatí kartou. Dobré učiť deti finančnej gramotnosti, učiť ich ako sa používa karta a pod.

nelca84
11. sep 2023

@michal711 aby sme neboli donekonecna na poslednych prieckach vo financnej gramotnosti, nato

michal711
11. sep 2023

Vďaka za odpovede

maranco
11. sep 2023

@michal711 nech sa učí hospodáriť s peniazmi
môže si dobiť kredit na mobil, dopravnú kartu, obedy v škole
ide na výlet praktickejšia je karta, nestratí peniaze
vieš pozrieť platby kartou a tak mať prehľad kde koľko minulo

Potom sa nestane, ako poznám v svojom okolí, že cez obedňajšiu prestávku namiesto obeda uteká do Teska dobiť kredit na mobile lebo je na 0 a už nemôže volať, alebo po práci ešte beží na poštu zaplatiť šeky.