Kde máte poistené auto PZP + havarijné?

3. okt 2021

Ahojte, mám v pláne kúpu nového (môjho prvého) auta a chcela by som sa vás opýtať kde máte poistené auto PZP + havarijné? A ako ste s danou poisťovňou spokojné? Doma sme mali vždy poistené autá v Allianz ale rada by som vedela aj skúsenosti s inými poisťovňami.

patka06
3. okt 2021

Odporúčam Allianz, má síce vyššie poistné, ale čo sa týka vybavenia poistnej udalosti a plnenia je najlepšia.

ivkazba
3. okt 2021

Uniqa všetko (auto, majetok, život).

jakubvojcik
3. okt 2021

Allianz top, Generali a Uniqa sú tiež dobre a Kooperatíve a komunálnej sa radšej vyhnite. Záleží aj od toho koľko si chcete zaplatiť ale teda z príspevku rozumiem že Vám ide viac o kvalitu ako o cenu, čiže na vašom mieste by som volil urcite Allianz.

sandrika1986
3. okt 2021

Allianz

palisko
3. okt 2021

Allianz. Dom v Unique.
Koop je najhorsia uz nikdy viac.

kristiii
3. okt 2021

@jakubvojcik zaujímavé...ja mám Kooperativu a s plnením maximálna spokojnosť, a keď ma raz autom oplieskala jedna kočka, tak prvé čo mi brácho povedal, bolo, že dúfa, že nemá komunálnu..a vieš, že mala, skoro ma šlahlo, keď mi to napísala..a výsledok..úplne super jednanie aj odškodnenie bez problémov

mariamagdalena212
3. okt 2021

Muž ma allianz . Pzp plus nieco z havarijneho. Nemame plne havarijne ... stalo to vela . Plati rocne 400e.

jakubvojcik
3. okt 2021

@kristiii áno tak samozrejme že niektorí klienti sú spokojní. Nie je pravidlo že pri každej poistnej udalosti bude problém, no na druhej strane je oveľa veľa ľudí, ktorí mali s týmito poisťovňami negatívnu skúsenosť ako pri iných poisťovniach.

Jeden môj klient sa s týmito poisťovňami 2x súdil kvôli plneniu, samozrejme že vyhral lebo mal pravdu ale trvalo mu to niekoľko rokov kým sa dostal k peniazom. Takisto to vyplýva aj zo štatistiky spokojnosti klientov poisťovní na slovensku, kedy hodnotenie týchto poisťovní od 1 po 10 bolo u ľudí nejak -11 alebo -12 v neživotných produktoch :D ľudia mali hodnotiť spokojnosť a to, či poisťovni veria keď sa niečo stane pri poistnej udalosti.

marca12
3. okt 2021

Allianz a uniqa su najlepsie poistovne. Nikdy nebol problem s plnenim.

zuvelyn
3. okt 2021

Union - všetky poistky

palisko
3. okt 2021

Áno, platím v Allianz veľa za auto, ale je to kombinácia PZP a také malé havarijné, dalo sa vybrať čo sa dá poistiť. Mne išlo hlavne o zver, z tej mám strach. V Koop som zrušil čo sa dalo, keď mali plniť samé výhovorky a treba čítať to čo je drobným písmom, nakoniec zistíte, že vlastne máte poistené len minimum. Nechce sa mi to teraz hľadať. Ale prepoistili sme domácnosť do Uniqy a hneď sme mali PU - syna zrazilo auto (syn bol navine). Na naše prekvapenie poistenie pokrývalo aj túto udalosť a majiteľovi auta preplatili plnú úhradu, nemali sme s tým žiadne starosti, len sme to nahlásili a adresu poškodeného. Nám len prišlo oznámenie o ukončení PU. Takisto švagriná mala niečo a tiež bez problémov. Dokonca preplácajú aj fasádu znečistenú od vtákov...
Nerobím reklamu, len píšem moju skúsenosť.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz