Kde kúpiť čítačku občianskeho preukazu s čipom?

ona12
3. mar 2020

Ahojte, už dlho mam o. p. s čipom ako sa vybavuje ta čítačka, nestačí nejaká z obchodu viem, že alza predáva také čítačky, či treba Ajtak riešiť na dokladov im?

korunka1
3. mar 2020

Ak ho máš už dlho, aj tak musíš ísť na políciu, aby ti zmenili na ňom certifikáty . Tam ti dajú aj čítačku. Mimochodom, nedávali ti ju automaticky k OP?

lucik194
3. mar 2020

za citacku sa neplati a ano musis ist opat na policiu

mata1001
3. mar 2020

Na odd dokladov si vymyslis 3 čiselne kody -dva šesť miestne a jeden osem miestny...Tam ti op aktivuju -nahraju certifikaty a dostanes čitačku.je to zadarmo.

zuzap33
3. mar 2020

@ona12 musíš ísť na políciu aktivovať certifikáty. Tam ti dajú aj čítačku. Budeš zadávať šesťmiestne čísla zep book a zep pin tak si priprav nejakú kombináciu. Ten papier si potom uschovaj.

0silvia0
3. mar 2020

odkedy je to takto zmenené?

sims4
3. mar 2020

Nestačí mať len čítačku, musíš mať aktivovaný aj elektronický podpis a to sa dá spraviť jedine u policajtov. Navyše načo by si si ju niekde kupovala keď ju môžeš dostať zadarmo?

markopelko99
11. jan 2022

povodne som kupila z Alzy, ale zobrazilo sa mi ze citacka nesplna minimalnu konfiguraciu, tak som kupila orgi. z eshopu a funguje ako ma: https://www.keeprivacy.sk/citacky-kariet/bit4id...