Kde je najvýhodnejšie založiť študentský účet?

frzeiovn
31. jan 2024

Ahojte, prosím vás, má vaše dieťa zriadený študentský účet? Kde je to najvýhodnejšie, môj syn, prvák na OA už by chcel účet, ale nevieme sa rozhodnúť v ktorej banke je to najlepšie, tak by bol aj bankomat v meste. (Lučenec)
Ďakujem

janka2501
31. jan 2024

@frzeiovn V tatra banke maju obe, ja tam mam moj hlavny ucet...

madeincssr
31. jan 2024

@frzeiovn popozeraj moznosti aj v UniCredit. Kedysi mali pre dospelaka bezplatne vedeny ucet (za podmienky posielania vyplaty nan) a mali aj bezplatny detsky (obmedzene niektore moznosti) a bezplatny mladeznicky ucet (uz neobmedzeny, na ktory sa "preklopi" detsky po dovrseni 18 r.)

martina21
31. jan 2024

ja som synovi zalozila vo fio banke aj sebe,obidva ucty su zdarma, kamoska zase synovi aj sebe v primabanke, mas pristup do jeho uctu tak isto ti chodia pohyby atd.

madeincssr
31. jan 2024

@martina21 FIO banka ma velku vyhodu pre ludi, ktori interaguju casto s Ceskom (CZK), lebo ma "v cene" (zdarma) vlastne dva poducty (eurovy SK IBAN a CZKovy CZ IBAN). Takze platby priamo v CZK do Ciech bez nejakych poplatkov za prevod meny.

avanka
31. jan 2024

@frzeiovn najlepšie je to v banke, ktorú máte vy ako rodičia. Naši chlapci 13 a 15 majú už 2 roky účty v Prima banke. Vedenie zadarmo, pod účtom im sporime, sme spokojni