Dobrý deň mám 3 spotrebné úvery 1 v slsp ešte 3000€ 2 v Unicredit bánk stojí jeden ešte 9tisic a druhý 900€ doplatiť
Všetko samozjerme platím zvlášť aj z úrokmi
Viete mi poradiť kde by bolo najlepšíe refinancovať do jedného úveru?
@dominik5144 Ahoj, skús napísať na MK do Finančnej poradne. Je tam super odborník, ktorý Ti poradí https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/financn.... Napíšeš mu údaje - stav, vek, zamestnaný - nezamestnaný, počet deti, plat.......
vo vacsine pripadoch vychadza lepsie prima banka takmer na vsetk oale je lepsie zu banky obehat a spytat sa na urok, podmienky a poplatky dat si to do tabulky a vybrat si jednu podla toho ako to najlepsie vychadza ... odporucam este skontaktovat financneho poradcu ktory sa v tomto vie hybat a aspon mne len dala tabulku "pre debilov" ked som vybavovala hypo
Dobrý deň, ako už bolo vyššie písané, tiež si myslím že je je dobré nechať si poradiť od kvalitného finančného sprostredkovateľa, ten Vám ušetrí čas kedže banky “obehá” a navrhne najvýhodnejšie riešenie konkrétne pre Vašu situáciu. Ak by ste potrebovali pomôcť s vybavením, spolupracujem s firmou ktorá aj mne veľmi pomohla pri riešení úverov.
@dominik5144 zalezi, ake mas na nich urokove sadzby. Nie kazdy uver sa oplati refinancovat, popozeraj urok aj RPMN a podla toho sa rozhodni. Inak dobre urokove sadzby na spotrebaky maju aktualne napriklad 365 a mBank