Kde je najnižšía mesačná sadzba za vedenie účtu?

nikinkals
5. feb 2014

Dobrý deň maminky,prosím,poradťe mi v ktorej banke je najnížšia sadzba za vedenie účtu...mám zatiaľ Slovenskú Sporiteľňu a strhli mi po dvoch rokoch 5,90e čo sa mi marí ako vysoká mesačná čiastka za vedenie účtu,keď len rodičovský príspevok mi tam chodí...Za každú cennú radu ďakujem a prajem pekný deň

sissy27
5. feb 2014

@nikinkals mbank a zuno - tie sú obe bez poplatkov... nevýhodou je, že nemajú klasické pobočky, kde si môžeš vložiť / vybrať hotovosť, všetko ide cez IB... ale to v dnešnej dobe zase taký problém nie je 🙂 všetky ostatné banky majú nejaké poplatky...

havana_frost
5. feb 2014

mBank. Ja mám účet len v tejto banke a vôbec nič mi nechýba a ešte som nikdy za nič neplatila.

luvika
5. feb 2014

Ja mam Zuno uz viac ako dva roky a som maximalne spokojna. Ani raz som nemala nejaky problem a ziadne poplatky.

katkakovac
5. feb 2014

Vyskúšaj čsob banku. Majú nízke poplatky a aj keď niečo potrebuješ vieš zájsť na pobočku. AK nič iné ako účet nepotrebuješ tak choď do mBank alebo zuno. Zistila by som si však, ako to je z poplatkami za výber v iných bankomatoch a platbu kartou. Internetové banky totiž nemajú toľko dostupných bankomatov ako "kamenné banky".

evita_g
5. feb 2014

Ja mam takisto sporitelnu a uvazujem o zmene, lebo som prestala byt spokojna. Som skor "tradicny" typ, online banky mi nevyhovuju, hoci su bez poplatkov. Co som pozerala produkty a poplatky, najviac sa mi pozdava prima banka. Chcem si ucet prehodit tam, dufam, ze neolutujem.

sandrika1986
5. feb 2014

Ja som spokojná s VUB , konkrétne s Flexiúčtom, mesačné poplatky za vedenie účtu 3,50 eur.

fopka
5. feb 2014

ja mam TB,poplatok na mesiac 2,50, sluzby ako vybery, platby kartou, IB, a dalsie zdarma... ale kedze ma tam ucet aj manzel, spravili nam manzelske konto... ja 1.25 a on tiez 1,25 €

nikinkals
autor
5. feb 2014

Zienky krasne dakujem za reakcie,tak ja skusim asi kuknut tu TB 🙂

silvia07
5. feb 2014

No TB zdvihla poplatky na 7, 50 😒 ....musis urobit minimalne jednu platbu cez ib, ale cez smart alebo tablet + im tam kliknut na nejaky graf....aby si za vedenie uctu platila polovicu

sunshine85
5. feb 2014

aj mna tento tyzden vytocila SLSP, tak isto mi zdvihli poplatky za ucet z 2,95€ na 5,90€, vrrrr....ale kedze tam mam hypo, tak ani odist od nich nemozem.,...

stormie
5. feb 2014

@fopka nam povedali ze kazdy by sme platili 5 eur mesacne takze dokopy 10 a po splneni urcitych veci z oboch uctov by nam znizili poplatky na polovicu takze kazdy 2,5 , dokopy 5 eur. Ak z jedneho uctu nesplnis tie veci tak platis plnu sumu - 5 eur.

@silvia07 nam povedali ze treba splnit 2 zo 4 veci - aspon raz mesacne zavolat na hlasovu biometriu (treba si aktivovat) a nieco sa opytat (aky mate den??), poslat peniaze cez viamo, pozriet si spending report na ib alebo platba cez smart/tablet

fopka
6. feb 2014

@stormie mozno teraz uz si dali take podmienky.ja mam ucet uz roky rokuce tam aj manzel dost davno,vtedy nic take nebolo

dankako
6. feb 2014

@nikinkals uplne super je mBank, uplne bez poplatkov, ja ho mam uz niekolko rokov a neplatila som ani cent.

danula1238
6. feb 2014

V Poštovej banke je poplatok 4 eurá mesačne a za nič sa už nedopláca.

suzzi_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stormie
6. feb 2014

@fopka aj moj manzel tam ma ucet roky a aj tak mu tie poplatky zvysili na 7 eur!! Radsej sa informuj ako sa dotknu vasich uctov tie zmeny co zaviedli

janulabb
6. feb 2014

Zuno Mbank= 0 Eur, plus karta zadarmo. Mám účty v oboch a neplatím im ani cent 😉

huxy
6. feb 2014

@katkakovac m-bank má pri splnení nejakých podmienok výbery z hocijakých bankomatov zdarma.platenie v obchodoch či cez net,bez poplatkov.ja som si tiež vybrala m-bank,aj keď aj nad zunom som rozmýšľala.ale vyhrala m-bank.

nikinkals
autor
6. feb 2014

A to ako ste vybavili tu M-bank,ked vraj kamenne pobocky nema?A vezmu Vam platit kartou vsade v obchode?Dakujem

argyro
6. feb 2014

@katkakovac čsob banku jej neraď, ja odtiaľ odchádzam, poplatok za vedenie účtu je 5 eur. a čo sa internetových bánk týka, nieže nemajú toľko bankomatov ako klasické banky, ony nemajú bankomaty žiadne 😀 lebo si môžeš vyberať peniaze z ktoréhokoľvek bankomatu ktorého len chceš 😉 takže ja odporúčam mBank, zuno už pomaly na SK končí..

argyro
6. feb 2014

@nikinkals mbank nejaké kamenné pobočky má, nie je ich veľa, ale má. no založiť účet si vieš ak sa nemýlim aj online. kartami sa dá platiť úúúplne všade. nebojte sa toho 🙂 sú to banky ako iné, len neplatíte platy pracovníčok za prepážkou a zamestnancom na pobočkách, takže je to výhodné.

dm1
6. feb 2014

@argyro ja mam CSOB a neplatim za vedenie uctu vobec nic ak v danom mesiaci splnim ich podmienky /priemerny zostatok, prikaz na uhradu, inkaso..../ stane sa mi mozno raz za 3 mesiace mozno aj viac ze podmienky nesplnim tak platim poplatok za vedenie. Jedine co mi vadi ze nemaju u nas este tolko bankomatov

argyro
6. feb 2014

@suzzi_ presneee ten pohľad na účet cez bankomat ma dorazil... som sa im potom na pobočke smiala, či to myslia vážne.. toto je čisté zdieranie, ak sa pozriem na vytiahnuté peniaze z bankomatu, tiež zaplatím? nonsens

kachita
6. feb 2014

ja mam mbank, a lutujem ze som to neurobila skor

argyro
6. feb 2014

@dm1 ano, podmienka, že mesačný zostatok musí byť 400 eur - nech si nechajú také podmienky, zakladateľka píše, že jej tam chodí len materská, takže by túto podmienku nesplnila nikdy

piacere
6. feb 2014

mne dnes prišiel srdečný pozdrav z čsob-čky, kde mi oznamujú, že od 1.4. bude poplatok za účet Pohoda 6€!!
áno, dajú vám aj 100% zľavu z poplatku, ale musíte mať na účte nastavené inkaso, jeden trvalý príkaz, mesačný kredit na účet min. 400€ a minimálny disponibilný zostatok mesačne 300€... Takže pre ľudí, kt. tam chodí úbohá výplata a ku koncu mesiaca sú na nule, alebo napr. len rodičovský a neplatí sa z neho inkaso, trvalý, tak majú smolu...

nativanativa
6. feb 2014

@nikinkals ja mám TB a mesačne mi strhávajú 5 eur - rozmysli si ci chceš byť tam
Ja by som šla do mbank alebo zuno

horana
6. feb 2014

Dajte si mbank, nebudete platit nic, nie je o com. Vase vklady su tam statom kryte, ako v ktorejkolvek inej kamennj banke. My sme tam cela rodina. Nahovorili sme aj jednych aj druhych starkych, hoci dlho odolavali, u starsej generacie co vie nieco ledva kliknut na pocitaci to vyvolava paniku, to ze nie je kamenna, akoby bol menej ista ci chranena v ich ponimani. Ale tak casom ich nespokojnost s roznymi poplatkami inde len rastla a tak navela presli a vychvaluju si, siria aj medzi inymi dochodcami...Nechapem preco niekto potrebuje tym kamennym financovat skrze poplatky a prispievat tak na tie ich budovy, zbyrocne siroky aparat pracovnikov a pod. Dava vam to lepsi pocit?

severankasr
6. feb 2014

v TB isli hore na 7 eur za účer od februára 😖

dm1
6. feb 2014

@argyro
@piacere jasne ked tam chodi len rodicak pripadne len jedna vyplata je to bez sance my by sme to tiez nesplnili keby tam nie je ez to ma byt priemerny zostatok. Nam sa to vyrovna kedze ked pridu 2 vyplaty je to viac a na konci mesiaca ked sa blizime k nule je to ubohe ale v priemere nam to vacsinou vyjde. My sme ale museli mat ucet v csob kvoli hypoteke takze sme ani nemali moc sanci spekulovat :p