Kde je najlepšie sa poistiť? Predsa mame hypotéku a rodinu takže istota
U rodinneho financnika..
Autorka.. pre kazdeho je ina spolocnost dobra, netusim aky mate prijem, zdravotny stav, kolko je vas doma , ci ste fajciari a pod
Ako ti radí vyššie, daj si spraviť ponuku u sprostredkovateľa. Ja mám v Metlife. Jediný plnia aj začínajúce štádium rakoviny. Určite si nedávaj len smrť, ale aj choroby, PN, úraz. Ak máš chronické ochorenie tak na to budeš mať výnimku.
@sweet20 pozri, my sme to vtedy vôbec neriešili, keďže každé euro sme šetrili, aby sme si ju vôbec mohli vziať, bola to dosť komplikovaná situácia, ani sme neboli zobratí. Samozrejme, s odstupom času sa na to človek začne zodpovednejšie pozerať. Robíš s tým? Ak áno, napísala by som ti a nechala si predostrieť možnosti.
Ja mám v NN a Uniqe. Robila som si sama.
Poistenie sa šije na mieru potrebam klienta....pretoze kazdy mame ine vstupne parametre - zdravotny stav,vek,pracu ktoru vykonavame,vyska dlhov a atd....je dolezite sa zamerat aj na vyluky poistovni - male pismenka kedy neplnia...
Daj si spravit ponuku poistenie, len pre pripad smrti.Stoji to par €,nikto to neponuka,lebo su za to male provizie.