Zdravím chcel by som sa opýtať ak viete o nejakých možnostiach v ktorej banke by som dostal úver bezúčelový.... som szčo 9 mesiacov takže je to ťažšie no príjem mám stále takže kludne aj nebankovky tam je urok vačši no problem splácať mi to nerobí uver potrebujem vo výške 20 tisic ak by niekto vedel poradit
Jedine nebankovka, banky posudzuju danove za predosly rok, vacdinou musi byt aspon 6 mesiacov z predosleho roka. Lizingy nebankovky davaju aj na zaklade obratov na ucte, ale bezucelovy teda si nie som ista.
@2236 Úver si potom poistite - nech dá banka ponuku, plus ja Vám viem vypracovať ponuku poistenia. Vezmete, čo Vam lepšie "sadne".
Btw, koľko Vám požičajú, si viete orientačne nechať zrátať už teraz - dopočítajte si príjem za rok, čiže čo asi bude v DP. Nároky na príjem sú pre SZČO o dosť vyššie ako na zamestnanca.
Nie musíš podnikať viac ako rok niektoré banky aj 2 roky. Musíš prejsť aj dostatočným daňovým priznaním a väčšinou sú náklady tak prvé daňové tak niektoré banky chcú aj za 2 roky.
Ja keď som mala szco tak bez problémov som mala v tatra banke
@2236 no bezúčelový uver ti poskytne každa normalna banka pokial podnikáš alebo si zamestnaný, Tatra, VÚB, Prima banka, ČSOB, niektore maju limit 30 tisic, niektore 20, niektore 50, zalezi od toho ako ktora ale posyktuju ich vsetky len s rozdielnymi podmienkami