Ahojte, potrebovala by som poradiť a už neviem kam sa obrátiť... Momentálne nikde nepracujem kedže si vybavujem invalidný dôchodok zo zdravotných dôvodov a potrebovala by som si zobrať súrne pôžičku (platiť by som ju vedela určite" vyskúšala som už zrejme všetko a všade mi pôžičku zamietli a tak by son chcela opýtať či neviete o niečom kde by mi ju dali. Vopred ďakujem za odpovede
@zara1617 ale ani ty si ju zobrať nemôžeš, keď oficiálny príjem nemáš. A keď máš z čoho splácať, tak potom máš z čoho podporovať, aspoň čiastočne 🤷♀️
@damtiporiti ja ich podporujem lenže o 2 týždne ide na operáciu a aby tam mohla s ňou ostať mama tak treba dosť platiť
A máš 18 rokov, nikde nerobíš ani nebudeš a chceš pôžičku? A na základe čoho? A ešte budeš tvrdiť že máš z čoho splácať, to už vidím 🙏 fakt neverím ani tej storke o operácii, skôr si myslela že sa ti tu niekto ponúkne a pošle ti prachy však.
Ta sa podla mna uz neozve.
A tvoj brat co na to? Nech pomoze aj on
Ak toto nie je pravda ,som naozaj sklamaná, že tohoto je niekto schopný.
autorka diskusie by asi pomoc potrebovala sama a nie pozicku. Potraty, depresie, superstar, operacie, este co si vymyslis? https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/mam-17-a-mama-sa-mi-otocila-chrbtom/
Ešte že existuje” história tém”
Do akej nemocnice ide sestra ? Rakúsko ?
Ak som dobre pochopila chcela slecna radu .... neviem poradit kedze prijem nemas,treba hladat na nete a skusat mozno na nieco natrafis
@andulka1988 Psychicky chorej mladej a nezamestnaného osobe treba hlavne vysvetliť, aby pôžičky nikdy nebrala. To je pre ňu pomoc, nie povzbudzovať ju a radiť jej, aby hľadala úzernikov na nete.
Potom tu takéto obete "zlých úzernikov" nariekajú, že im blokujú exekútori účty a nemajú ani na jedlo.
@zara1617 hlavne si neber od nebankoviek a ziadne rychle pozicky 👍 lebo je to to najhorsie co moze byt
@november1111 dalsia tema je o potrate. Isla na interupciu
Ja by som to tiez rada vedela kde pozicaju ak ma clovek pracovnu zmluvu od 1.7. cize nema este odrobene tie tri mesiace co pozaduju.. kamoska skurne potrebuje peniaze aj ich bude mat z coho splacat len momentalne nema dostatok a nikde jej asi ani nepozicaju.. ak by ste vedeli o niecom budem rada
@zara1617 všade musíš dokladovať príjem, takže okrem úžerníkov momentálne nedostaneš úver nikde.