Aj vam kazdorocne zvysuju PZP o 11€? Je to normalne? V inych poistovniach kolko platite?
Uz mi to pride celkom dost...
2020: 144,96 EUR
2021: 156,36 EUR
2022: 167,76 EUR
@anonym0001 ja platím už štvrtý rok stále rovnako a to 96,90 ale v inej poisťovni.
Ja to svojim klientom vyriešim vždy tak, že ostanú v tej poisťovni, kde sú a platia menej, ako im poisťovňa chce dať platiť. Ale áno, máš pravdu, zvyšuje sa každý rok nie len tam. Aj iné poisťovne zvyšujú
@anonym0001 ceny energií sa zvyšujú, ceny práce sa zvyšujú, ceny opráv sa zvyšujú. A poistenie má byť stále rovnaké? Logiku to nemá, aby boli ceny stále rovnaké. Je to úplne normálne. Niekde cena stojí na rovnakej výške roky a niekde stúpa, lebo sa do nej premieta množstvo faktorov.
A čo sa týka toho, koľko platíme... porovnávaj sa s niekým, kto má rovnaké auto, minimálne rovnakú triedu, rok výroby, motor. Iná cena je pri jednotkovej Fabii a iná pri SUV.
Mne Allianz nezvysuje.Platim rocne stale rovnako.
@anonym0001 áno aj mne stále zvyšovala, aj keď nie až o toľko (Kooperativa). Šla som do poisťovne, vypovedala starú zmluvu, založila novú (takú istú) a ušetrila 23 €. Platím menej ako pôvodne
V Unione uz 6 rokov platím rovnako PZP (rovných 100) aj havarijnu (a to každý rok dávam niečo robiť na aute cez ňu), každý rok čakám zvýšenie a nič, havarijnu mi dokonca znížili pred dvoma rokmi 🤷🏼♀️
@aduskatt a aky je tam postup? Treba vypovedat zmluvu a zalozit novu, so zlavou?
@anonym0001 minimalne treba kazdorocne skusit podat ziadost o storno k vyrocnemu dnu a ako dovod udat navysenie. Mali by sa ti v ramci zachrany klienta ozvat z centra s ponukou na zlavu
@ivkazba mám 20 ročne auto, ktoré má hodnotu možno 1000€...
Je to uplne normalne. Skoro vsetky tak zvysuju a skoro kazdemu je len malo ludi ktorym nezvysia. Daj si to do porovnavaca superpoistenie.sk oni sa ti ozvu a znizia ti to...
@anonym0001 je vysoko pravdepodobné, že ti zvyšujú poistku práve preto, že máš 20-ročné auto.
@anonym0001 ešte záleží aj to, koľko máš rokov (koľko rokov vodičák) či si mala nejakú poistnú udalosť, vek auta, objem motora..teda nejaká Fabia 1.0 je lacnejšia poistka ako Mercedes 3.0
@anonym0001 co ti pomôže kto koľko platí keď každý má iné auto atď. ?
Mne medziročne zvýšili o 8€