Dobrý deň, aké máte prosím skúsenosti s termínovaymi vkladmi a investíciami cez túto banku? Je to seriózna banka, sú vklady chránené? Ďakujem
Mne osobne zo skusenosti klienta môj wealth manazer (ktory pracoval isty cas v J&T banke)neradil investovat do akychkolvek dlhopisov tychto nasich gigantov. Konkretny klient tam mal par sto tisic eur. Mal vynos vyplacany, ale problem nastal pri odkupe.
@hellwant toto som aj ja počula, že problém je pri odkupe. Budem zvažovať skôr terminovany, majú aspoň ako taký úrok.
Prosím vás len to nie, stačí si otvoriť informácie na ich stránke a ľahko sa dočítate čo je cele za tým ( poplatky a podmienky) a zistite že sa vám to neoplatí v žiadnom prípade.
Na trhu je omnoho viac lepších a lacnejších možnosti ako zhodnotiť svoje peniaze na rôzne obdobie od 1roka až do xy.
Fond ochrany vkladov, ochrany akurát tak 0,5% z celkového objemu vkladov. Takže nič
Termínované vklady majú bezkonkurenčné 4% úrok...infláciu to neporazí no lepšie ako ich mat na bežnom účte s 0 % úrokom
@patrik_chrappa a aké konkrétne poplatky? Pokiaľ viem tak bežný účet a aj termínovaný s nulovým poplatkom.
Vklady su v kazdej banke chranene do 100 tis eur, za investicie si ruci kazdy sam. Ak myslis, ci investovat do dlhopisov J&T, tie nie su chranene fondom ochrany vkladov.