Ahojte od 1.7.2023 je zrušený poplatok za rtvs? Môžem zrušiť trvalý príkaz alebo tento poplatok pokračuje aj naďalej ďakujem
@dilino to nevadí ze je koniec maja čiže ešte v júni pustím platbu a potom už za júl sa neplatí? Môžem to teda v júni po platbe zrušiť?
Akože celkovo to rušia úplne každému?
@aliziana aha,takže zaplatím naposledy v júni. A v júli už nič,áno? Lebo som nevedela,či to platím popredu či aktuálny mesiac,keď to platim trvalým prikazom
Ano, myslim, ze od jula by to mali zrusit. Dovtedy vsak platis normalne. Inak ale som toho nazoru, ze toto mali zrusit uz pekne davno. 😂
@evulincula podľa mňa to mali nechať... takto bude všetko už len komerčné.. zaplatí si telku/rádio hocikto, kto si to môže dovoliť a už sa naozaj ničomu nebude dať dôverovať, lebo všetky médiá budú kúpené..
Dobre ze to zrusia.
A ja som si "predplatila" na celý rok a teraz musím písať žiadosť o vrátenie preplatku... 😅
Super ďakujem pekne za odpovede a info❤️
@jana0215 a neplatis snad za stanice u svojho operátora?. takto ten poplatok pre rtvs bol 2x,dobre ze to zrušili,nech sa to platí z toho,aj tak tie poplatky du dost vysoke na to ze tam davaju dokola to iste
@79viktoria79 nie, neplatím. A ak sa nemýlim, rtvs chytíš aj na obyč anténu, ako napr aj rádio. Naši to tak majú.
Presne tak, v júni (po platbe) si zruš trvaly prikaz a hotovo.
Od júla 2023 sa koncesionarsky poplatok rtvs už neplatí.
@tanyan to by mali automaticky vratit na ucet a nie vypisovat ziadosti...tiez mam preplatene na cely rok brrrrr mozno sa aj dozijeme preplatku hahaha
@alenamihal Písala som im začiatkom roka či budú vracať automaticky a odpísali mi, že si mám radšej požiadať.
od 1 júla maju rušiť ale ved je koniec mája.