Ahojte myslíte že je reálne takto žiť? Manželia si kúpia 2 izbový byt na ktorý zoberú úver a budú mať bábätko. Dá sa to finančne zvládnuť? Žena plat cca 720 a muž 1500€. Samozrejme počas RD to bude o dosť menej.
90% ludi tak zije z toho miniane poovica ma 2 a viac deti .. takze ano da sa
Áno veď to, veľa ľudí majú ešte menej € alebo viac detí a žijú. Dnešnéj dobe asi každý má nejaký úver aby mal svoje bývanie. Nepoznám nikoho aby nemal takže asi zbytočne sa obávam niečoho čo je bežné
Zalezi aj, za kolko je ten byt a tie platy to su v cistom? A je to normalne, casom mozno predate drahsie, kupite si vacsi.
Dá sa
Byť za koľko a kde? Zuckermandel za 400 tis?
jasne ze sa da
@zmrzlinka2021 co nevies, ze vsetky 2-izbaky stoja rovnako? 😀
Bohužiaľ 3 izbový není v tom meste kde chceme a ďalej už je nevyhovujúce. Cena je 40tisic.
Zalezi od splatky, su aj nejake ine pozicky, leasing, neprejazdi 300 eur?ved vy si zratajte kolko mate nutne vydavky mobil, strava, elektrika...poistky.
Budes mat narok na matersku vyssiu?byt treba zariadit....
40 tisíc za 2i byt? To je extra malo….v meste kde žijeme my stojí 2i byt 150tusic. Takze áno kúpiť a v pohode vyžijete
2 izb. za 40 tisíc? ak nekúpiš ty - kupujeme my...len povedz kde... super cena...🙂
Dá, aj my sme to tak mali. Stavali sme dom. Žili sme skromne
@deti95060810 no, v Jelšave napríklad by to bola cena za prerobený 4-izbak😀
Ja som na RD, manžel má okolo 1100 a máme bábätko aj hypotéku... Nemám pocit, že nám niečo chýba
u nás sused pýtal za cca 60 r. dom s manzardkou a pomerne väčšou záhradou - odhad 7 árov a s ďalším vchodom takže sa pozemok dal rozdeliť na 2 časti a každá časť by mala samostatný vchod z ulice ...
cena 280 tisíc e....nik mu nedal toľko už stiahol aj inzerát.
Keď sa chce,všetko sa zvládne
@biankaaaa naozaj vám nič nechýba?
@deti95060810 možno v SEčovciach 🙂))
Tak zase na RD nejak katastrofálne neklesnes, veď to bude zo 700 na skoro 500. Teda oprava, pozeram ze tu ožila stara diskusia, tak možno sa ozvi ako vám to ide.
Treba blizsie info...vydaje.. a zivotny standard. My mame menej a 3 deti. :DDD A zijeme.