Je AXA poisťovňa zrušená?

21. máj 2024

Ahoj dnes som objednala dovolenku v Cestovnej kancelárii a dali mi poistenie AXA. Ale ved ta už je zrušená nie??

pukina
21. máj 2024

Zrejme to maju len u seba v CK interne pomenovane po starom. Patria teraz pod Uniqu. Pytala si sa na to aj priamo tam?

autor
21. máj 2024

@pukina nepýtala ja som len ze chcem zahrnúť do objednávky zájazdu aj kompletné cestovné poistenie + storno poistenie.. a vidím teraz na emaili že máme axu. Takže je to uniqua?

pukina
21. máj 2024

Ano, oni sa len s Uniqou zlucili.

autor
21. máj 2024

@pukina tak super. Lebo na akú teraz čítam samé zle skúsenosti tak snáď to je teraz iné keď je to uniqa

pukina
21. máj 2024

my mame v uniqe aktualne zivotky a bolo mi to len doporucene, v pripade potreby rychlo komunikuju aj peniaze vyplacaju rychlo.

autor
21. máj 2024

@pukina len mi je cudne prečo tam nie ne napísané rovno uniqa ale axa

melanta
21. máj 2024

Nie je tam napísané Uniqa, pretože ide o pôvodný produkt Axa a pôvodné produkty ostali a naďalej sa predávajú aj keď Uniqa prevzala Axu.

vikusjk
21. máj 2024

Oni su teraz vlastne pod Uniqou, teda Uniqa prevzala aj ich produkty. Ja mam od nich vzdy cestovne poistenie, aj nehnutelnosti mam poistene cez nich (teda tie este s povodnou Axou, zmluva teraz presla pod Uniqu)

zic
21. máj 2024

Ale podla mna Uniqa prebrala iba nejake aktivity axa a ta dalej funguje na niektore produkty...

AXA životní pojišťovna a.s., AXA pojišťovna a.s. a UNIQA poisťovňa, a.s. sú spoločnosti, ktoré zanikajú fúziou a UNIQA pojišťovňa, a.s. sa stáva ich nástupníckou spoločnosťou. Značka AXA zostáva v ČR i SR zastúpená iba v AXA Assistance.

tamtamka26
21. máj 2024

ahojte, ja by som chcela zrušiť poistku nehnuteľnosti, nakoľko som predala byt.... tiež bolo cez Axu. komu teraz mám teda písať? lebo na nete som chcela cez "kontakty" a hodilo mi to error a chybu...

lubkovaandrejka
21. máj 2024

@pukina asi je to vysoko individualne,ja zas mam s uniqou opacnu skusenost.

jarka_black
22. máj 2024

@tamtamka26 Môžete mne. Pošleme ziadanku.