Investovať peniaze - oplatí sa to?

leushka1574
Včera o 21:29

Ahojte, chcem sa spýtať na Vaše skúsenosti s investovaním peňazí prostredníctvom burzy, alebo investičných fondov, alebo čohokoľvek ďalšieho.
Je niečo, čo naozaj dáva zmysel a oplatí sa? V poslednej dobe mi telefonujú z firmy Škola Obchodovania
a Partners Group, máte s nimi niekto skúsenosti?
Viem, že ešte existuje Brokeria - je to rozumné zveriť takto cudzej firme svoje peniaze?
Ktorú z týchto inštitúcií by ste si vybrali a prečo?
Vopred ďakujem za každú jednu odpoved a všetky Vaše postrehy a komentáre 😊😌
Na akej sume treba začať investovať? Ako sporíte pre svoje deti?

liv1
Včera o 21:33

Ziadnu. Ziadnym takym neverim, aby som im zverila svoje financie.

lizatko1009
Včera o 21:46

Prosim ta... Vypusti toto co najakor z hlavy, zabudni a viac sa nepytaj a nedaj sa oblamanutit sladkymi recami, vies ako to funguje? Mojmu volaju 3x tyzdenne a taku prdel si z nich urobi a rovno len zablokuje cislo a znova najdu chochmes a volaju. Horsie ako bambusove ponozky.

rozculena
Včera o 22:00

pred chvíľou bola jedna téma zmazaná,pýtal tu od nás 100 dolárov na investovanie......

biba_18
Včera o 22:19

je rozdiel investovanie a investovanie… neviem aká škola obchodovania volá vám, ale takéto kurzy, školy investovania napr., robia aj banky pre svojich klientov… partners group aj brokeria robia finančné poradenstvo ako mnoho iných a ich agenti alebo makléri musia byť zapísaní v registri ministerstva… čo sa týka všelijakých pochybných programov cez net - no, to už je niečo na spôsob online hry skôr, ale na niektorých appkách s prístupom k burze sa dá zarobiť, ale to sa človek musí naučiť, možno aj v škole investovania…

brloh
Včera o 22:21

@leushka1574 Investovanie nie je zlý nápad, ale určite nie cez firmu ktorá sa ti sama vnucuje. Ak máš peniaze naviac, odporúčam pozrieť videá napr. od Juraja Karpiša a študovať ako a kde investovať.

biba_18
Včera o 22:23

ak by si sa rozhodla investovať ( máš vačšiu hotovosť z dedičstva napr), je dobré diverzifikovať - niečo cez banku, niečo cez brokera, niečo prípadne cez apku, niečo na dlhopisy, niečo na dynamický obchod na burze…