Mamičky alebo aj páni .
Oplatí sa investovať do zlata? Je tu reálne niekto kto ma s tým skúsenosť? Známa ma nahovára pracuje s tým mame dá stretnut ohľadom toho ze mi všetko vysvetli lenže chcem mať kus prehlad dopredu 😂 niečo som študovala cez Google ale chcela by som reálny pohľad niekoho kto ma skúsenosť ďakujem
Ak ak si chces kupit zlato,tak vo Švajciarsku kupis v banke od 1gr.
https://zkb-finance.mdgms.com/home/commodities/...
Nepotrebujes na to sprostredkovatela...
Pozor,na nakup zlata cez internet...
My máme niečo v zlate. No poštuduj si o investovaní v prvom rade sama a nie, že známa mi povedala. Kebyže nie je výnos podľa tvojich predstáv, myslím, že známa ti povie,že rozhodnutie bolo tvoje. A bolo, tak ho urob podľa seba.
Zlato si skor drži hodnotu ako zaraba.. skor je to bezpečne prekonanie inflacie ako zisk...
ANo investovali sme a investujeme. uz destarocia .... len za poslednych 30 dni sme len na jednej zlatej minci/naporvnanie,ako stupa zlato/ zarobili 300 eur....a nehovoriac,kolko od casu ked investujeme do zlata.tehlicke, minci..... ale aj striebra.ktore islo a ide stale hore...... treba sledovat burzu,aby si vedela,/vedel/ kedy investovat... tendencia je ,ze bude stale stupat v tomto horizonte.. takze teraz nie je cas na kupu...
Áno investovali sme, no asi v lepšej dobe. Zlato odvtedy narástlo dvojnásobne. Ktovie ako to bude ďalej. A aká forma to má byť? Ako s tým pracuje?