Investovanie do zlata

23. okt 2024

Mamičky alebo aj páni .
Oplatí sa investovať do zlata? Je tu reálne niekto kto ma s tým skúsenosť? Známa ma nahovára pracuje s tým mame dá stretnut ohľadom toho ze mi všetko vysvetli lenže chcem mať kus prehlad dopredu 😂 niečo som študovala cez Google ale chcela by som reálny pohľad niekoho kto ma skúsenosť ďakujem

gribka1
23. okt 2024

Áno investovali sme, no asi v lepšej dobe. Zlato odvtedy narástlo dvojnásobne. Ktovie ako to bude ďalej. A aká forma to má byť? Ako s tým pracuje?

tundra
23. okt 2024

Ak ak si chces kupit zlato,tak vo Švajciarsku kupis v banke od 1gr.
https://zkb-finance.mdgms.com/home/commodities/...
Nepotrebujes na to sprostredkovatela...
Pozor,na nakup zlata cez internet...

stanka_k
23. okt 2024

My máme niečo v zlate. No poštuduj si o investovaní v prvom rade sama a nie, že známa mi povedala. Kebyže nie je výnos podľa tvojich predstáv, myslím, že známa ti povie,že rozhodnutie bolo tvoje. A bolo, tak ho urob podľa seba.

drago12587
24. okt 2024

Zlato si skor drži hodnotu ako zaraba.. skor je to bezpečne prekonanie inflacie ako zisk...

f333
24. okt 2024

ANo investovali sme a investujeme. uz destarocia .... len za poslednych 30 dni sme len na jednej zlatej minci/naporvnanie,ako stupa zlato/ zarobili 300 eur....a nehovoriac,kolko od casu ked investujeme do zlata.tehlicke, minci..... ale aj striebra.ktore islo a ide stale hore...... treba sledovat burzu,aby si vedela,/vedel/ kedy investovat... tendencia je ,ze bude stale stupat v tomto horizonte.. takze teraz nie je cas na kupu...