Poznáte niekto spoločnosť invest in Slovakia? Nenašla som recenzie a dosť by ma zaujímalo kto má aké skúsenosti
@marseillefan vidím že sa vyznáš tak ma prosím oprav a trošičku poinformuj
@rita86 Poznám len crowdberry, je to platforma, cez ktorú investuješ do slovenských firiem, ktoré hľadajú kapitál. Je to vysoko riziková investícia, ale je to reálne, nie je to žiaden odrb.
Invest in Slovakia nepoznám vôbec... ani len stránku nemajú. Na finstate síce majú pekný obrat, ale to o ničom nemusí svedčať. Navyše za rok 2020 nemajú zverejnenú účtovnú závierku, to nie je dobrý signál...
@marseillefan tam som mala preklep tam nemalo byť crowdberry 😅. Takže ty s tou platformou máš skúsenosti? Nebude lepšie keď si napíšeme radšej cez správu?
Dobrý deň, našu stránku nájdete na https://investinslovakia.eu/sk/ 😊
Od Crowdberry sa líšime najmä tým, že sa nezaoberáme sprostredkovaním financovania pre startupy, ale výlučne realitným crowdfundingom. Investujete formou účelovej pôžičky do konkrétneho, vami vybraného realitného projektu. Každý jeden projekt prechádza dôkladnou právnou a ekonomickou analýzou, ktorú si môže každý člen Invest Clubu pred investíciou prečítať. Investície sú zabezpečované majetkom vlastníkov projektu vrátane nehnuteľnosti. Vyberáme projekty, ktoré majú potenciál pozitívne ovplyvniť okolie. Teda rekonštrukcie, resp. obnovy starších objektov v mestách a v lokalitách s vysokým potenciálom.
Ako už odpovedal Michal711, momentálne za registráciu, vedenie, vklad, investíciu, ani výber prostriedkov u nás investori neplatia žiadne poplatky. No licencovaním NBS, ktorú v týchto chvíľach investinslovakia.eu podstupuje a zahájením spolupráce s registrovanou platobnou inštitúciou, ktorá oddelí financie crowdfundingu od investorov, vzniknú investinslovakia.eu náklady za správu. Bezpoplatkový režim pre investora sa žiaľ stane neudržateľným a je pravdepodobné, že do konca roka 2022 vzniknú poplatky za investície. Dobrou správou je, že poplatky pre investora budú minimálne a len vylúčne z výnosu, ktorý investovaním dosiahne. Nie fixné mesačné alebo ročné.
Výška investície je na Vás, môžete začať už od 100 eur.
Biometrické overenie totožnosti je nutná súčasť každej jednej online platformy, ktorá pracuje s peniazmi klienta. Nahrádza to fyzické overenie totožnosti na pobočkách. Už aj na Slovensku to začína byť štandardom a je to skvelá alternatíva, ktorá pomáha klientom využívať služby online. A samozrejme je pre klientov maximálne bezpečná.
Ešte doplním, že výplata výnosov sa pri rôznych projektoch líši, v ponuke máme projekty s výplatou výnosov mesačne, kvartálne, polročne, aj ročne (pri projektoch s trvaním 12 a menej mesiacov sa výnosy zvyknú vyplácať na konci obdobia spolu s istinou).
Pozdravujeme a veľmi pekne ďakujeme za prejavenú dôveru.
Tomáš, za celý tím Invest in Slovakia
skúsenosti ktoré máte s Investslovakia môžete pidať aj na https://www.dajteto.sk/investovanie-forex-krypt...
Už len to že fungujú bez licencie od NBS má byť červená čiara. Hold ľudia sa nepoučia nikdy.
Invest in Slovakia je v mojom portfoliu investicii uz dlhsie.
Je to pre mna jedna z tych bezpecnejsich investicii za pekny vynos.
Vo svete takyto realitny crowdfunding funguje uz roky. To ze nemaju licenciu od NBS nie je ich chyba. Keby mohli tak si o tu liceniu s radostou poziadaju, momentalne ale toto NBS neriesi. To ale neznamená ze podnikaju nelegalne. Naopak su velmi seriozni a prave taketo spolocnosti treba ppdporovat.
Ak sa clovek boji rizika, tak je najlepsie rozdelit investiciu do viacerych projektov. Samozrejme treba investovat iba sumu, ktoru sme ochotny riskovat.
Vynosy si treba zdanit sam, to je pre mna jedina nevyhoda.
Kto im zakázal požiadať o povolenie? Uvidíme v novembri, keď im skončí prechodné obdobie, ako sa budú vyhovárať.
@martinp288 momentalne nie je mozne ziskat povolenie od NBS pre crowdfunding. Treba si to troska nastudovat a nie hned negovat. A ani subjekty co maju povolenie od NBS nie su zas nejaka velka vyhra. Napr. Slovenske banky. Ci myslite je je najlepsie investovať cez ne?
@milo77 investovať cez banky je hlúposť. Invest Slovakia podľa ich slov začalo podstupovať licencovanie už v roku 2022. Takže ako to je? Keby NBS nedávala licenciu tak nepíšu, že sú v procese. Alebo klamú klientov?
@martinp288 Ahoj, ja neviem o tom,že by sa dala získať licencia od NBS za crowdfunding, možno sa už dá nejaká licencia získať. Ak sa mýlim, tak pardon. Za mňa by to asi bol skôr mínus, lebo potom by vznikli aj poplatky, čomu ja sa čo najviac vyhýbam. Mne stačí,že investícia je krytá nehnuteľnosťou, do ktorej sa investuje. Nič nie je bez rizika,ale invest slovakia považujem za bezpečnú investíciu. A pri 10 percentnom ročnom zisku (po zdanení) som ochotní do toho ísť, samozrejme s rozumom.
@milo77 Vzdelávame sa stále. Iba doplním že, pre crowdfunding je potrebné povolenie od NBS, ale do novembra 2023 platí prechodné obdobie, keď firmy môžu fungovať aj bez povolenia NBS. Pre mňa ako som písal je to že spoločnosť nemá licenciu červená čiara. Sto ľudí, sto chutí. Niekto to neberie ako prekážku. Veď sám píšeš že sleduješ iné záruky. Nech sa teda darí zhodnocovať peniaze. Pekný deň
@martinp288 diky moc za info aj za názor. Podobne aj Tebe nech sa dari peniažky zhodnocovať. Pekný deň
A čo vlastne robia? A čo to má spoločné s crowdberry?