Investície v Prosight

bodka150
24. okt 2024

Zdravím všetkých,
Chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosti s firmou ProSight. Rozmýšľam nad investovaním a pred pár dňami mi kamarátka o nich hovorila , že aj ona ma cez nich investované peniaze. Ja som ale v týchto veciach skeptická a neverím tomu, že má len nechcú obrať o peniaze.
Takže ak má niekto skúsenosti alebo pozná niekoho kto bol/ je klientom , aké sú vaše názory?
Vďaka za každú odpoveď.

andaluzia12
24. okt 2024

Prosight je len sprostredkovateľ, neinvestuješ peniaze priamo do ich firmy. Prostredníctvom nich sme si založili investičný účet v IAD investmemts a taktiež nejake ETF fondy. Mame to roky, myslím že sa nemusíš obávať …

biba_18
24. okt 2024

sú to riadni finanční poradcovia...

bodka150
autor
24. okt 2024

@andaluzia12 ďakujem, stretla som sa s jedným chalanom, vysvetlil čo a ako. Nemám v pláne chodiť cez nich na tie ich semináre ani nič, len dlho hľadám ako investovať aby to niečo aj zarobilo

biba_18
24. okt 2024

@bodka150 žiadne semináre netreba aby si bola ich klient ...

julix1
24. okt 2024

Nechoď do toho, neponúkajú nič prevratné. Využi na investovanie fondy od banky.

jaroslav81
24. okt 2024

@julix1 no to je rada za milion...fondy od banky :D ..to už fakt radšej ten Prosight
Sprostredkujú aj investovanie cez EIC do ETF indexov..asi najlepša voľba...

mell27
24. okt 2024

@bodka150 za mňa skôr nie, dnes sú už lepšie možnosti ako investovať cez prosight. Cez jedného ich sprostredkovateľa som investovala peniaze, ale ďalšie už nebudem...

katika901
24. okt 2024

@bodka150 investujem cez nich už pár rokov, som spokojná, mám aj realitné fondy aj ETF, stratégiu mám pre mňa vyhovujúcu, hoci sledujem dosť o investovaní sama cez brokera ísť nechcem, nemám na to čas

patricia255
28. okt 2024

@bodka150 dala som si životnú poistku cez Prosight, po pol roku mi poisťovák povedal že zabudol doložiť nejaké papiere a že nie som poistená...
Aj ma raz nahovoril na pravidelné šetrenie na dôchodok, keď sme šli podpisovať zmluvu povedal mi zrázu o 900€ poplatku... Šporenie som zrušila po pol roku, prestala som tam posielať peniaze lebo mi poisťovák povedal že by som mala po roku prestúpiť do inej spoločnosti... Raz mi tvrdil ze idem do dobrej a o rok už som mala ísť inam...
Nepáčilo sa mi to... A keď som chcela riešiť hypotéku tlačil ma do banky kde vychádzal vyšší úrok lebo z inej banky nemal on odmeny...

Na hypotéku som si našla inú finančníčku a s Prosight už nemám nič spoločné ani nechcem mať

Nedajboh by som si platila poistku, niečo sa mi strane a zistím že ten idiot mi ju vlastne nevybavil, hlavne že som tam posielala peniaze... Tie sa mi vratili ale poistená som nebola aj keď som si myslela že som...

Neverím týmto rychloskvasenym poisťovakom namotivovanym z tych školení kde rýchlo musia nahrabať klientov a po pol roku školení mi idú hovoriť že majú prehľad o všetkom a nakoniec je všetko inak... Moj poisťovák sa volal Rišo Muller ako ten spevák a ako hovorím... Nebola som spokojná