Dobrý deň,chcem sa prosím spýtať či mi niekdo nevie povedať len približnú sumu môjho ID . Mám uznaných 55 percent od včera. Viem že presnú sumu no kdo nevie len odhadom .Keďže vyplatenie môže trvať aj tri mesiace. Ešte sa chcem spýtať týka sa ma aj 13 dôchodok a ten vianočný bonus ( snáď sa to tak volá)150€? Ďakujem za odpoveď . Prajem všetkým pekný deň
Dobre
@julia2002 ďakujem . Aha takže prídavok. Nevedela som že sú až také rozdiely medzi poberatelmi invalidného dôchodku z mladosti Už budem vedieť.No uvidím koľko to bude . Aj tá suma pomôže.
@gabriela2023 všetko záleží od toho kedy ti ID priznali ak od 18 rokov, či ti do toho budú rátať aj školu, prípadne či s mala aj nejaké zamestnanie....rovnako je rozdiel v ktorom roku si mala 18 rokov.....každý rok sa dôchodok ráta s inou hodnotou....
@gabriela2023 A nezabudnite si požiadať o plnenie alebo dávku zo životného poistenia, ak máte.
@julia2002 syn dostal 13.dôchodok, tiež má id z mladosti
@julia2002 v platbe od soc. poisťovne bolo v poznámke doslovne napísané 13.dôchodok, tak hádam vedia, čo posielajú, alebo máte viac info, ako ľudia na sociálnej poisťovni? 🙂
@julia2002 ďakujem, zas som o niečo múdrejšia 😁
Pride ti vyrozumenie, tam to budes mat. Tu ti nikto sumu nepovie.