Dobrý večer. Prosím vás mate niekto generalizovanu psoriazu a poberate ID a nemáte kĺbové ťažkosti,? Čisto iba na psoriazu.. dakujem
to je malo na ID podla tabuliek
Psoriáza je kožný dermatologický problém....pokiaľ nemáš ťažkú formu že aj ťažkosti s kĺbmi, tak je to na ID málo....
Na id to žial neni
Ja mam toho viacej mam kozartrozu 1-2 stupen s bolestami a obmedzenostou. Mam klbne problémy ale nesuvisia so psoriazou. Reuma je vylucena pozitívnu mam len dedičnosť na reumu. Mam poskodenu chrbticu ale neurolog povedal ze nevie z coho mam bolesti ze mam ist na sono brucha ci nemam nador alebo si dat zobrat vzorku z lebecneho moku ci nemam neuroboreliozu trpne mi ruka noha bolesti neskutočne v krizoch a preto som chcela vediet keby mi toto neuznali ci je sanca mat ID na tu psoriazu lebo kozna mi povedala ze s mojou psoriazou ID uznavaju
@mamina7070 Prosim mozem sa spýtať ,mám psiorazu a psychické problémi myslite že aj to zaváži na posúdený ID?
@nikolca Prosim mozem sa spýtať ,mám psiorazu a psychické problémi myslite že aj to zaváži na posúdený ID?
@spadnutaslivka Prosim mozem sa spýtať ,mám psiorazu a psychické problémi myslite že aj to zaváži na posúdený ID?
@plameniak141 a aku maš psychicku diagnozu?ako dlho sa liečiš?
@nikolca liečim sa 18 rokov .mám ju po celom tele aj na hlave .podala som si Raz príspevok na ošatenie ale koli manželovmu príjmu mi to neschválili .Ale ja mám hlavne problém to že nevydržím v žiadnej praci vždy dlhodobo som pn keď sa mi zhorší stav
@plameniak141 ja som sa pytala aku maš psychicku diagnozu nie že nevydržiš v robote ja sa liečim u psychiatričky 20 rokov ale ja chodim ležať aj do nemocnice
Tak ID na generalizovanu psoriazu mi schválili na 45% a na ostatne diagnozy 5%
@dizzy1822 aka je to generalizovana psioraza
@dizzy1822 každý prípad sa posudzuje zvlášť a často žiaľ závisí aj od naklonenosti kompetentných... čiže je úplne jedno, či je tu niekto, komu s popísaným stavom schválili, lebo tebe nemusia (a naopak)