Máte niekto info od zdroja, čo sa deje v ING banke? Dnes mi prišiel email,že rušia bežné účty. Myslíte, že treba u nich zrušiť poistky? Alebo sa len naozaj transformujú čisto na poisťovňu? Poraďte, kto viete.
Jéj, mňa to potešilo. Mám tam účet, ktorý už roky nepoužívam a neviem ho zrušiť. Totiž môj podpisový vzor už nesedí a ING ma nútila nechať si nový podpis overiť u notára, tak som sa na to vykašľala, veď bankové poplatky za ten účet neplatím. Takto ho zrušia sami.
vdaka. uz mi volala aj moja poradkyna,ze sa netreba bat.
Ahojte.
ING Bank a ING poisťovňa su dva rôzne subjekty, ktoré pracujú nezávisle od seba. ING Bank ukončuje svoj produkt, teda ING konto a ukončuje sprostredkovať správu fondov pre fyzické osoby. ING Bank naďalej zostáva na Slovenskom trhu a bude poskytovať svoje služby v oblasti firemného bankovníctva, kde pôsobí od roku 1991. Tieto skutočnosti však nijako neovplyvňujú ING Poisťovňu, ktorá ako samostatný subjekt nezávislý od ING Bank patrí medzi popredné spoločnosti v oblasti životného poistenia na Slovenskom trhu. Nie je dôvod rušiť svoje poistenie v ING poistovni a janinah tebe odporúčam prejsť si manželovu poistnú zmluvu s finančným agentom ING, aby si vedela za čo platí sumu, ktorú platí. Pekný deň 🙂
@adeli79 tiež ma to zaujíma,manžel tam platí nehorázne sumy za poistku