Ing banka ruší sporiace účty. Mámt zrušiť u nich poistky?

adeli79
21. aug 2013

Máte niekto info od zdroja, čo sa deje v ING banke? Dnes mi prišiel email,že rušia bežné účty. Myslíte, že treba u nich zrušiť poistky? Alebo sa len naozaj transformujú čisto na poisťovňu? Poraďte, kto viete.

janinah
21. aug 2013

@adeli79 tiež ma to zaujíma,manžel tam platí nehorázne sumy za poistku

motovidlo
21. aug 2013

@adeli79 Ahoj, priamo na stránke ingbank.sk majú o tom info... tiež sme tam mali účet, som prekvapená... poistiek sa to podľa mňa netýka, to tam nespomínajú, iba ING konto a fondy.

evka_85
21. aug 2013

@adeli79 Ahoj poistku rušiť nemusíš. Bude to to isté ako v mojom prípade, banka končí, poisťovňa zostáva. Ja som to takto mala s AXOU bankou.

jankaja
21. aug 2013

Jéj, mňa to potešilo. Mám tam účet, ktorý už roky nepoužívam a neviem ho zrušiť. Totiž môj podpisový vzor už nesedí a ING ma nútila nechať si nový podpis overiť u notára, tak som sa na to vykašľala, veď bankové poplatky za ten účet neplatím. Takto ho zrušia sami.

adeli79
autor
21. aug 2013

vdaka. uz mi volala aj moja poradkyna,ze sa netreba bat.

matejfarbula
22. aug 2013

Ahojte.
ING Bank a ING poisťovňa su dva rôzne subjekty, ktoré pracujú nezávisle od seba. ING Bank ukončuje svoj produkt, teda ING konto a ukončuje sprostredkovať správu fondov pre fyzické osoby. ING Bank naďalej zostáva na Slovenskom trhu a bude poskytovať svoje služby v oblasti firemného bankovníctva, kde pôsobí od roku 1991. Tieto skutočnosti však nijako neovplyvňujú ING Poisťovňu, ktorá ako samostatný subjekt nezávislý od ING Bank patrí medzi popredné spoločnosti v oblasti životného poistenia na Slovenskom trhu. Nie je dôvod rušiť svoje poistenie v ING poistovni a janinah tebe odporúčam prejsť si manželovu poistnú zmluvu s finančným agentom ING, aby si vedela za čo platí sumu, ktorú platí. Pekný deň 🙂