Ahojte,
chcela by som vedieť, keď niekto riešil hypotekárny úver cez finančného poradcu, či mu ten dal aj kópiu žiadosti o úver a či podpisoval zmluvu o úvere priamo v banke alebo len u toho poradcu. Ďakujem.
Všetky podklady sme mali v rukách a teraz doma v šanóne. Zmluvu sme podpisovali na pobočke v banke, priamo u riaditeľa, poradca bol s nami, on si to všetko vybavil, my sme len prišli na dohodnutý čas, podpísali a tým naša práca končila. 🙂
Ďakujem za info, mám z toho také stresy... Dúfam, že všetko dobre dopadne, nech už máme za tými vybavovačkami.
ahoj, tiež som riešila cez finančného poradcu hypotéku. vždy som mala aktuálne info. maily išli v kópii aj na mňa, žiadosť o hypo som podpisovala v kaviarni na káve, kópiu som dostala o dva dni a zmluvu som podpisovala priamo v banke. ja som bola spokojná. 😉
aj mi riešime hypoteku s poradcom ako ste riesili dal vam ponuky a vybrali ste si? oplati sa to viac ako vybavovat osobne?
Zmluvy som podpisovala priamo v banke.a original ziadosti mi dali . Kopiu si nechava poradca. Aspon u mna.