Ahojte viem, že sa to tu už rozoberalo ale tie príspevku sú z roku pána, preto by som chcela niečo aktuálnejšie. S priateľom sme sa rozhodli konečne odsťahivať po dvoch rokoch od jeho babiny a založiť si vlastnú rodinu. Chcely by sme si kúpiť bytík a rozhodli sme sa, že by sme chceli využiť služby hypotekárneho poradcu. Chcela by som vás poprosiť ak máte dobré skúsenosti s hypo poradcom o vaše odporučenie. Budem vdačná za každý kontkat na schopného hypoporadcu. A budem rada za popis vašich skúseností. Ďakujem 🙂
Ahoj ja mam overenych tychto http://hypoteka.zprvejruky.sk maju tam aj kontaktny formular, su mladi a vsetko prebehlo hladko a tusim tu pisali na fore uz viacere ze maju s nimi dobru skusenost
@sarty21 dobrý deň, poznám odborníka na tieto finančné záležitosti ak máte záujem napíšte mi dám vám naňho kontakt, všetko rieši bezplatne.
Mozem vediet, odkial si? To by bolo na zaciatok asi treba upresnit. No kvitujem, to, ze ste sa vybrali touto cestou a nechate si poradit od niekoho, kto v takyhto veciach vie chodit. Isto niekoho schopneho najdete. Tak nech sa dari 🙂