Mamicky,ma niektora z Vas hypoteku v banke mBank? ste skopojni,alebo je nieco,na co si davat pozor? dakujem za rady
ani ma to nenapadlo..dakujem 🙂
myslim, ze hypo od vacsiej komercnej banky kde mas ucet kam ti chodi pravidelne vyplata bude mat lepsie podmienky..... 🙂
@miskaz Ja som mala smolu na totálneho degeša v mBank, strašne sa to naťahovalo, stále chceli niečo dopĺňať a dokladať a nepovedali to naraz ale stále pýtali niečo po jednom dokumente, potom prešvihli 3 mesiace, tak som to musela podávať znovu! No pol roka to celé trvalo kým mi to zamietli, lebo až vtedy mi povedali, že tie peniaze pošlú len predávajúcemu a ja som potrebovala založiť byt a vyplatiť len 10% a ostatné použiť na dostavanie bytu... Možno to bola moja chyba, že som sa dostatočne neinformovala, ale hlavne oni vedia čo ponúkajú, tak mali vysvetľovať. Desný prístup zo strany toho konkrétneho pána, možno ojedinelý prípad, ale ja som bola veľmi nespokojná.
@milan_branik pytam sa preto,lebo sme oslovili financnu poradkynu ,ktora to "obehala" za nas,urobila nam ponuky zo vsetkych bank a najlepsia ponuka nam vysla v mBank aj ked mame ucet v slovenskej sporitelni. bol tam nizssi urok,lepsie splatky,moznost predcasneho splatenia bez poplatku. a to sme mali dobry raiting v SLSP. ale s m Bank nemame ziadne skusenosti a ani nikto s nasich znamych..tak neviem :/
@miskaz ahoj, tiez robim v oblasti hypotek. Mbanka, i ked je mensia, ponuka zaujimave vyhody. To ci je pre Teba vyhodna zalezi najma od toho, ci mas zaujem o hypoteku priamo na kupu bytu (alebo na vystavbu, refinancovanie prip. nieco "komplikovanejsie") a ci potrebujes hypoteku do alebo nad 80% z hodnoty nehnutelnosti. Ak chces, rada Ti poradim.
@miskaz tzv. domovska banka ma lepsi prehlad o financej situacii klienta a dokaze dat lepsi urok vzhladom k tomu ze klient tam ma ucet, kreditku a podobne....... ńetreba oslovovat financnu poradkynu treba ist do svojej banky osobne a odmietnut ich prvu ponuku.......... mne osobne SLSP 2x znizovala urok po skonceni fixacie...... 🙂 🙂 🙂 🙂
Baby poradte ako zrusit ucet v mbak?vobec to nevyuzivam nepouzivam ani kartu.a tu niekde pisali baby ze ked tu kartu nevyuzivas aspon na nejake platby tak ti strhuju euro.ale ja tam nemsm nic taj to chcem zrusit ale ako?????
@adena1 Tak mrknem www.mbank.sk a kontakty. To hadam zvladne kazdy.
@milan_branik- mate aj nemate pravdu.. Pri hypoteke je viac parametrov, ktore treba zobrat do uvahy- mesacna splatkA, moznost mimoriadnych splatok, i vyska splatenej istiny na konci fixacie. SLSP ma napr. nanevyhodnejsi uver pre mladych co sa tyka splacania istiny pocas uveru..
no slps ma aj uplne nevyhody ked chce clovek dat mimoriadne splátky.........
Kto vie kód banky mbank?a ako si mám dať iban??
8360 nie je predčíslie, ale kód banky, napíš mi do IP číslo účtu, odpíšem Ti IBAN
tuto otazku by si mala dat na modru strechu...