O kolko Vam zdvihla banka uroky ?? Nam konci v septembri fixacia a zdvihli nam z 1.19 % na 2.79 % Sporitelna...rozmyslam,ze asi prenesieme do inej banka (prima banka) vyzera asi najlepsie momentalne...riesite/riesili ste to teraz niekedy ???
@nicole003 tak hovorili,ze nie az 7% ako v Cesku,ale 4% to bude..no preto to uz riesim teraz...
my sme teraz riešili refix, z 0,89 na 2,79 vo VUB, nie som z toho nadšená, ale ktovie, kde budú úroky o rok - to nám mala končiť fixácia. VUB ale garantuje, že sa fixovaný úrok nezmení, neviem, ci to majú aj iné banky...
No ja co som videla rozhovor tak to mozno bude aj 7% postupne aby to nebol pre ludi šok zrazu take vysoke navysenie. Tak nikto to nevie predpovedat ze co bude ale v roku 2009 som tiez mala 8% urok takze vsetko je mozne. Tiez som zvedava ze aky urok nam prima banka ponukne v septembri.
V maji sme presli zo SLSP (fix nam koncil az za 2roky) do prima banky. Urok 1,6 fix 7 rokov
My sme išli urobiť refix (aj keď sme mali ešte rok fixácie) z primy 0,6% do ČSOB na 2,05 (5 rokov) a som rada že sme tak urobili lebo… bohvie kam to pôjde.
Zatiaľ máme rpmn v Prima banke 0,4% presne o dva roky nám konci fixácia. Uvidíme aká bude situácia potom 🙂 možno to znova klesne .
Nam konci fix buduci rok. Riesime refinanc uz teraz, lebo sa obavame vysokeho uroku. Teraz riesime z 0,9 na 3,19 (fix 10 rokov, UniCredit banka). Taktiez z toho niesom nadsena, ale inak sa bohuzial neda
Ja som stihla zafixovať ešte pod percento na 7 rokov. Uvidím čo bude potom, ale to je ďaleko este
@nelka93 tak to si vyhrala 🙂
Ahoj, neváhaj a prenes do Primy.. Ja som mala este fixaciu na ďalšie 2 roky v slsp a preniesli sme do primy na 5 rokov za 1%.. Teraz maju 1,2 % už v prime, takze rychlo rýchlo.. 👍
Autorka, hej to som rada, že sa to podarilo takto, utiahli by sme hypo aj pri 3% úrokoch, ale takto to je super 🙂
@brcanaa a nepotrebovali zase overit prijem ?
@k_atarina prečo myslíte že nie je iná možnosť ako UCB? 🤷♀️🙏
Dobrý deň, odkiaľ ste? Uroky v bankách sa momentálne aktualizujú aj 2 krát do týždňa. Treba to riesit čím skôr. Aj z toho dôvodu aby ste stihli čerpanie a vyplatenie do konca fixácie. Niekde to teraz vie trvať aj pekne dlho.
Ahoj, overovali ano, ale prebehlo to oveľa jednoduchšie ako ked sme brali hypo prvýkrát..
Treba co najskor poriesit kym sa da lebo vsetky banky budu postupne zvysovat a podla prognoz sa mozu vysplhat aj do 7%