Hypotéku na novostavbu ste riešili priamo v konkrétnej banke alebo cez finančného poradcu? Čo je výhodnejšie?
@lenusik296 hypotéku na dom cez finančného...mali sme kúsok komplikovanejšiu situáciu a nebyť jej rad a pomoci tak by sme mali problém stavať 😅🙂
ja by som oba pripady riesila cez financaka, nic ma to nestoji a usetri mi to kopu papierovaciek a nervov. len si treba najst takeho, ktory vie co robi a nebude ti ponukat zbytocne produkty navyse🙂
ak mas sikovneho a korektneho FP tak urcite cez neho, vela veci je vdaka tomu jednoduchsich 🙂
My sme mali poradcu ale mali sme to trocha komplikovanejšie. Ešte mi aj do žiadosti napísala, že mám tpp so zmluvou na dobu neurčitú, aj keď som mala na dobu určitú a banka to vôbec ďalej neriešila a nezistovala ci je to tak, keďže to bol "ich clovek". Teda aspoň si myslím, že kebyže ideme priamo do banky a chceli by vidieť zmluvu, doba určitá by mohol byť problém. 🤷♀️
No ja neviem akého máte finančného vy, no nám pani v TB po odchode nášho finančného agenta povedala že s ním to máme o 0,2% alebo 0,02% (neviem už, dva roky dozadu to bolo) vyšší úrok ako bez neho. Lebo že im ide provízia a žiaľ to ide z úrokov klienta. 😏
@lenusik296 byt? cez developera - Priamo u predajcu bytu