Dobry den. Vie mi niekto poradit ? Od 1.11.2021 mam dodatok k zmluve kde mam zvyseny plat na 1400eur v hrubom. Potrebujem to dolozit k ziadosti k hypoteke. Len neviem ci potom pocitaju vsetky vyplaty zo socialnej poistovne ktore boli po 1.11 a urobia priemer, alebo proste zoberu plat tak ako to je v dodatku k zmluve a to beru ako priemer. Inac v banke beru priemer 12 mesiacov (TB). Dakujem za odpovede
@jt261 ja som mala podobnu situaciu,ale doadatok ani zvysenie platu nic nezavazilo, teda mne zvysli plat v mesiaci,ked som brala hypoteku,a nemalo to ziadny vplyv,lebo davaju (aspon v prima banke) 80% z hypoteky,preratali,ze aj s povodnym platom to dam a viac neriesili,ani by mi nedali.
TB ma snad svoje vlastne tlacivo, na ktore chxe aby zamestnavatel potvrdil prijem a jeho priemer. Nie?
@janaolas332 lebo musi byt zvyseny plat viac ako 3 mesiace, mne tiez zvysovali aj tento mesiac ale davam len predosle zvysenie
@kitycat ja chcem aby mi zobrali v TB 6-9 mesiacov a nie plnych 12... lebo bol som vtedy este urcitej dobe q mal som maly plat. a dnes odomna zobrali tlacivo kde je 6 mesiacov a nie 12... nejake specialne s tym ze este by som mohol dokladovat zvysenie prijmu ak by nepreslo tych 6 mesiacov . Tak mi bolo povedane v TB, preto sa pytam
@maranta_leuconeura praveze ja potrebujem aby nebrali 12 mesiacov ale len 6-9max, preto chcem dokladovat zvysenie prijmu nech plat pocitaju az od zvysenia prijmu na vynimku. Len neviem ci beru plat zo sociqlnej poistovni aj potom. Ci proste zo zmluvy
@jt261 preco sa nespytas v banke?🙈
Banka si overi prijem v socialnej poistovni, pokial ide klasicky o zamestnanca. Nic viac netreba dokladovat