Hypotéka a spotrebný úver

claudii
25. sep 2015

Dobre ranko,dali by mi hypoteku na byt za 14,500eur a plus k tomu okolo 10000eur spotrebneho uveru?CI by mi poskytli aj spotrebny uver?kedze prima banka mi povedala ze nevyhovuje vek..zevraj som este mlada...beru do uvahy aj vek ak vyberam spotrebny uver??

babydesire
25. sep 2015

Ahoj, a kolko mas rokov?

babydesire
25. sep 2015

Mozno by ti dali, ale spotrebaky su strasne draheee.skus inu banku

lealei
25. sep 2015

@babydesire 22 mam

babydesire
25. sep 2015

Moj brat mal 21 ked si bral hypoteku a bral si ovela vyssiu. Bral ju v slovenskej sporitelni. My mame z tatrabanky celkom slusnu hypoteku takze sme dobrali mensi spotrebak

vierocka888
25. sep 2015

@claudii ahoj. My sme brali s manzelom hypo na byt v OTP banke po svadbe. On mal 22 a ja 20 a zamietli nam ju kvoli veku. Prijem by bol vysiel aj na dve hypoteky. Ale to bolo pred 4 rokmi. Teraz je to vraj inak nastavene v SLSP ze vek neberu tolko do uvahy a vraj su celkovo zmenene podmienky na hypo ohladom veku ziadatelov. Takze ak mas dobry prijem tak si myslim ze by to mohlo vyjst. Drzim palce 🙂

claudii
autor
25. sep 2015

No ja by som potrebovala..14500na byt a okolo 1000eur spotrebak ...

claudii
autor
25. sep 2015

@vierocka888 hypoteku by aj dali to viem na 100percent..len neviem ci by dali aj tych 10000eur ako spotrebny uver?

damarafrigg
25. sep 2015

@claudii tak skus zobrat hypo rovno v tej sume 24500€ a budes mat aj nizsie splatky. Sjus fin. poradcu a ren ti poradi a pripadne vybavi vsetko.

babydesire
25. sep 2015

@claudii pises z dvoch nickov? A mas chybu v nulach - kolko teda ten spotrebny?

vierocka888
25. sep 2015

@claudii na tvojom mieste by som to riesila s niekym kto robi s peniazmi. Ved poradcov v tejto oblasti je dost 🙂 tazko povedat z nasho pohladu ci by to scvalili. Zalezi od tvojho prijmu, ci nemas nejake zaznamy v registri neplaticov atdatd. Preto je lepsie komunikovat s poradcom, ktory ma obehane vsetky banky a poradi ti, kde je to najvyhodnejsie 😉

dominika6
25. sep 2015

@claudii
jasné na spotrebáku budeš mať úrok 15% a na hypo 3,% úplne super výhra...
ak chceš kúpiť byt,tak na hypo,žiadne kombinácie nerob..
berú do úvahy hlavne pravidelný a dostatočný príjem,aby si to mala z čoho splácať

lealei
25. sep 2015

@dominika6 Byt kupim na hypo..Len potrebujem este niejake peniaze na niečo...

dominika6
25. sep 2015

@lealei
je možnosť že by bol byt ocenený na vyššiu sumu,schvália ti o 10 000,- viac ktoré ti ostanú na prerábku

lealei
25. sep 2015

@dominika6 to si nemyslim..pretoze ma len 50m2 a je to na dedine

dominika6
25. sep 2015

@lealei
tak aspon o 5000,- na základnú prerábku ti to bohato stačí,to čo mesačne ušetríš čo by si pchala do predraženého spotrebáku,si pomaličky prerobíš za svoje...

mar005
25. sep 2015

@claudii vsetko zavisi hlavne do dvoch faktorov - cena bytu (nakolko ju banka ohodnoti), a vyska prijimu a ci si na dobu urcitu alebo nie...

Ked tak napiste mi IP.

jantleskac
30. sep 2015
Používateľ jantleskac je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jantleskac.

Ako dlho pracuješ? Pracuješ na zmluvu? (dohoda nemôže byť) Príjem ti chodí na účet? Ja som si bral úver pre mladých v Zuno, aj keď menšiu čiastku ale prešlo to v pohode 🙂 https://www.zuno.sk/uvery/pozicka-bezucelovy-uver/

mar005
1. okt 2015

@jantleskac - rozhodne neodporucam, zobrat spotrebny uver, ked mam moznost zobrat hypoteku, ak niekto chce takmer 25000 eur. Zaplati clovek viac na urokoch..Je predsa rozdiel ked mam spotrebak za 6,9 % a hypoteku povedzme od 2,5 % (tento urok zavisi od LTV, bytu a prijmu klienta)

lentilka46
1. okt 2015

skús ísť do slovenskej sporiteľne, my sme odtiaľ tiež brali hypotéku pre mladých, a predtým sme obaja boli vo vub - no slsp nám vytvorila omnoho lepšie podmienky...okrem toho, predpokladám, že ručiť budeš bytom a že ten bude mať vyššiu hodnotu ako úver, tak si spoj hypo a spotrebný úver dokopy - príp. v slsp majú aj nejaký program pre dozariadovanie/rekonštrukciu domácnosti - najlepšie je ísť do banky a tam sa o tom poinformovať, oni Ti poradia najlepšie 🙂

lentilka46
1. okt 2015

len nezabúdaj, že základom pre schválenie úveru je mať pracovnú zmluvu na dobu neurčitú a pracovať viac ako 3mesiace 🙂

petruska89
14. okt 2015

učte sa to da vyriešiť e nemusíííš si brať vôbec spotrebný uver zadlžovať saale isť aj laksou cestou , akchces napíš do spravy