Dobre ranko,dali by mi hypoteku na byt za 14,500eur a plus k tomu okolo 10000eur spotrebneho uveru?CI by mi poskytli aj spotrebny uver?kedze prima banka mi povedala ze nevyhovuje vek..zevraj som este mlada...beru do uvahy aj vek ak vyberam spotrebny uver??
Mozno by ti dali, ale spotrebaky su strasne draheee.skus inu banku
@babydesire 22 mam
Moj brat mal 21 ked si bral hypoteku a bral si ovela vyssiu. Bral ju v slovenskej sporitelni. My mame z tatrabanky celkom slusnu hypoteku takze sme dobrali mensi spotrebak
@claudii ahoj. My sme brali s manzelom hypo na byt v OTP banke po svadbe. On mal 22 a ja 20 a zamietli nam ju kvoli veku. Prijem by bol vysiel aj na dve hypoteky. Ale to bolo pred 4 rokmi. Teraz je to vraj inak nastavene v SLSP ze vek neberu tolko do uvahy a vraj su celkovo zmenene podmienky na hypo ohladom veku ziadatelov. Takze ak mas dobry prijem tak si myslim ze by to mohlo vyjst. Drzim palce 🙂
No ja by som potrebovala..14500na byt a okolo 1000eur spotrebak ...
@vierocka888 hypoteku by aj dali to viem na 100percent..len neviem ci by dali aj tych 10000eur ako spotrebny uver?
@claudii tak skus zobrat hypo rovno v tej sume 24500€ a budes mat aj nizsie splatky. Sjus fin. poradcu a ren ti poradi a pripadne vybavi vsetko.
@claudii pises z dvoch nickov? A mas chybu v nulach - kolko teda ten spotrebny?
@claudii na tvojom mieste by som to riesila s niekym kto robi s peniazmi. Ved poradcov v tejto oblasti je dost 🙂 tazko povedat z nasho pohladu ci by to scvalili. Zalezi od tvojho prijmu, ci nemas nejake zaznamy v registri neplaticov atdatd. Preto je lepsie komunikovat s poradcom, ktory ma obehane vsetky banky a poradi ti, kde je to najvyhodnejsie 😉
Ako dlho pracuješ? Pracuješ na zmluvu? (dohoda nemôže byť) Príjem ti chodí na účet? Ja som si bral úver pre mladých v Zuno, aj keď menšiu čiastku ale prešlo to v pohode 🙂 https://www.zuno.sk/uvery/pozicka-bezucelovy-uver/
@jantleskac - rozhodne neodporucam, zobrat spotrebny uver, ked mam moznost zobrat hypoteku, ak niekto chce takmer 25000 eur. Zaplati clovek viac na urokoch..Je predsa rozdiel ked mam spotrebak za 6,9 % a hypoteku povedzme od 2,5 % (tento urok zavisi od LTV, bytu a prijmu klienta)
skús ísť do slovenskej sporiteľne, my sme odtiaľ tiež brali hypotéku pre mladých, a predtým sme obaja boli vo vub - no slsp nám vytvorila omnoho lepšie podmienky...okrem toho, predpokladám, že ručiť budeš bytom a že ten bude mať vyššiu hodnotu ako úver, tak si spoj hypo a spotrebný úver dokopy - príp. v slsp majú aj nejaký program pre dozariadovanie/rekonštrukciu domácnosti - najlepšie je ísť do banky a tam sa o tom poinformovať, oni Ti poradia najlepšie 🙂
len nezabúdaj, že základom pre schválenie úveru je mať pracovnú zmluvu na dobu neurčitú a pracovať viac ako 3mesiace 🙂
učte sa to da vyriešiť e nemusíííš si brať vôbec spotrebný uver zadlžovať saale isť aj laksou cestou , akchces napíš do spravy
Ahoj, a kolko mas rokov?