Hypotéka a príspevok pre mladých

jovka
27. apr 2016

ahojtre prosim nemate niekto hypo z csob s prispevkom pre mladych?potrebujem vediet kedy vam zacali vracat €,cerpam od januara ,papier z katastra som poslala vo februari a zatial nic.dakujem

milota164
27. apr 2016

mne to tiez zacali posielat tusim o 2 alebo 3 mesiace neskor.Napriek tomu ze som im poslala vsetko co potrebovali. A nakoniec mi po piatich rokoch povedali ze sa to rata 5 r od podpisu nie od poskytnutia :( takze som prisla o peniaze...

jovka
autor
27. apr 2016

@milota164 no pekne,:( tak snad aspon v maji zacnu, super ,ye clovek sa nejake ale dozvie az za pochodu 😒

zuzanaete
27. apr 2016

@milota164 @jovka Mne to zacali tiez posielat neskor, ale posielali mi to aj dlhsie. Pani z banky mi potvrdila, ze tak to je, ze mi neposielaju peniaze navyse. 🙂

jovka
autor
28. apr 2016

@zuzanaete tak fajn,aspon ze to,a prosim po akej dobe ti to zacalo chodit?to posielaju v jednom termine hromadne vsetkym?dakujem

tilka82
28. apr 2016

@ jovka Ahoj.my ju mame tiez od januara a este nam nic neprislo. Tak sme sa boli pytat v banke a pobedali,ze zacnu posielat az po dvoch ci teoxh mesiacoch.

@zuzanaete ahoj, a poslali ti peniazky potom naraz za tie tri mesiace? Ci len za jeden a preto ti potom posiali dlhsie,aby to bolo akoze pat rokov?

jovka
autor
28. apr 2016

@tilka82 noo tak uz som nedockava :D tiez mi v banke vravela,ze 2-3 tak som ratala ,ze april najneskor 😒

tilka82
28. apr 2016

@jovka ja som s tymi peniazmi ratala hned,v banke nam pri podpise zmluvy nepovedali,ze to posielaju neskor,az ked sme sa boli pytat.hlavne,ze my sme im uz dve splatky poslali,za chvilku pojde dalsia a oni maju cas :(

jovka
autor
28. apr 2016

@tilka82 ved toto.tak snad uz sa dockame ,pokial viem neposlu to naraz,ale bude to posunute tak ako pisala zuzanaete ,takze aj po 5rokoch este za tie mesiace ktore teraz meskaju..uz aby to bolo 🙂

tilka82
28. apr 2016

@jovka ked mi poslu,dam vediet 🙂

tilka82
19. jún 2016

@jovka ahoj,zabudla som napisat, 27.5. nam vratili prvu splatku

jovka
autor
19. jún 2016

@tilka82 ahojik,dakujem aj me to vypadlo a aj mne uz vracaju 🙂