Ahojte. vyberame si akurat zo slps banky hypoteku na dom..A mame doniest banke navrh kupno predajnej zmluvy..a chcela som ohladne toho aj poradit kedze nechcem byt za sprostú :D aj ked už asi som no ale nikto mudry z neba nespadol..:D pozeralA Som par narvhov na nete . JEDNu som nasla co si myslim že može byt a treba si tam doplnit vlastne udaje ale nejde mi to otvprit v microsoffte kedze ani poriadny nemam tak moja otazka znie ked si to vytlacim a tie uddaje dopisem perom či sa to moze ? 🙂 VOPRED dakujem za pomoc rady tipy :D :D
tu ide o návrh konkrétnej zmluvy k domu ktorý ste si vybrali a na ktorý chcete hypotéku
@karinka998 poslala som ti IP
Karinka, to chcu navrh zmluvy uz k domu, medzi tebou a predavajucim. Musia tam byt uz udaje o oboch stranach, aj katastralne zalezitosti. mala by vam to dat realitka, pripadne nejako dat dokopy aj s predavajucim, Je to dokument, ktory budete potom podpisovat
ano o navrh ked som dnes s pani banky volala tak mi povedala ze podpisy tam mat nemusiim že oni to chcu len ako navrh kde su podstatne udaje o nehnutelnosti a sume ktoru od nas pozadaduju kupujuci..teda radsej nech je to napisane na pc? lebo ja som si ju stiahla a treba tam len doplnit tie udaje o kupujjucim a predavajucim plus vsetko o tom dome atd atd..len ze ci to mozem tie udaje po vytlaceni dopisat perom to som len chcela vediet
jaaaj, tak to netusim 🙂 ale predpokladam, ze by mali akceptovat aj pero 🙂
Môcť sa to môže, ale aby to bolo aj akcptovateľné pre banku a mala si tam napísané všetko, čo máš mať🙂 každopádne, pri podpise zmluvy musí byť už kúpnopredajná zmluva riadne overená, takže poplatku za overenie sa tak či tak nevyhneš.