Hypotéka 90%

terezka2233
25. jan 2023

Neviem, ci sem spravne pisem.

Chcem SA opytat, ci je vacsia sanca dostat 90% na hypoteku ak to budeme riesit priamo cez banku ako cez financneho poradcu,.ktoreho plati banka.=?

Dakujem.
IDE l vub banku... Nehnutelnost je novostavba v Galantskom okrese .

nikpa
25. jan 2023

@terezka2233 koľko % hypo vám schvália absolútne nezáleží od toho či to riešite cez fin. poradcu alebo len vy osobne. Z vlastných skúseností radím určite cez poradcu, vypracuje ponuky z viacerých bánk a vyberiete si čo je pre vás najvýhodnejšie.

miroslava2710
25. jan 2023

@terezka2233 90% hypoteka zaleží od nehnutelnosti nie od toho cez koho sa to rieši. A tiež by som určite išla cez fin poradcu 🙂

zaba21
25. jan 2023

@terezka2233
Syn vybavoval hypotéku cez poradkyňu v máji , dostal 90 % financovanie.

sabca_m3
25. jan 2023

@terezka2233
Suhlasim s komentárom vyssie . Naozaj zalezi aj to ci je ten finančny poradca dobry a ci ta nebude len tlačiť do tej "svojej" banky, ci ozaj poradi tak ako ma ...ze vam pozistuje a ci ma aj on sam dobre kontakty v banke atd. Avsak ked nemas este skúsenosť ohladom hypotek a este si ziadnu nebrala tak podla mna taký poradca padne vhod. Pri prvej hypo sme mali chaos, nevedeli sme co a ako. Prvu hypo sme splatili a riesili sme druhu ...avsak omnoho vyššiu a dotoho sme uz isli sami ale uz sme vedeli co a ako

terezka2233
autor
25. jan 2023

@nikpa
@miroslava2710
@zaba21 dakujem Vam pekne. Mozeme brat Len z Vub banky.. Lebo priatel Tu NEMA trvaly pobyt na SK ... S financnym sme v kontakte.. ale on nam povedal ze ak to neni v BA alebo KE tazko nam daju 90%... A my ich fakt potrebujeme.. tak SA Len pytam na moznosti co nevie niekto poradit...

nikpa
25. jan 2023

@terezka2233 v tomto prípade keď ste viazaní len na jednu banku vám poradca pomôže aspoň zorientovať sa vo všetkých tých papieroch a postupoch čo kde vybavovať, kataster a pod. a nebudete mať taký zmätok ale nič extra neovplyvni. Ak Vám aj banka nedá koľko potrebujete cez úver na bývanie, môže vám ponúknuť zbytok dofinancovat cez spotrebný úver ale s vyšším úrokom. Možnosti sú ale toto je už naozaj skôr na toho poradcu.

98
25. jan 2023

@terezka2233 toto aj nám povedal, čuduj sa svete iný nám pomohol s 90% na dedine kde líšky dávajú dobrú noc... ale je tam veľa faktorov, poloha, plat, celkovo záleží od bonity

terezka2233
autor
25. jan 2023

@98 tak bodaj by sme Mali rovnake stastie.. a kedy ste riesili hypo?

terezka2233
autor
25. jan 2023

@nikpa ano... dakujem...budeme to riesit s Nim 🙂 teda

veronikaszabova
25. jan 2023

@terezka2233 u nas hypo pred 7 rokmi - dedina pri okresnom meste, riesili sme bez hypo poradcu, 90%, SLSP

98
25. jan 2023

@terezka2233 2020... isto nedostanú ľudia 90% len v BA a KE, držím palce 🙂

miroslava2710
25. jan 2023

@terezka2233 ja som dostala 90% v Nitre takze urcite to nebude len BA a Ke.

petamich
25. jan 2023

90% je dnes skor rarita ako standard, su to vacsinou novostavby alebo developerske projekty financovane danou bankou v krajskych mestach plus nejake vynimky 🙂

madeline1
25. jan 2023

@terezka2233 najdite si financneho poradcu, on vam poradi najvyhodnejsiu ponuku....ak nebudete spokojny, hladajte dalsieho financneho poradcu

palicka
25. jan 2023

Ke, 2023, developerský projekt banky, veľmi dobrá bonitu, 80%

patrikae
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
obcansr
26. jan 2023

My sme finančného nemali. Brali sme zo Slovenskej sporiteľne minuly rok . A sme z dediny na Orave 😃😃😃 takže je jedno ci mesto ci dedina. V Csob nám 2x zamietli a v SLSP nemali problém.

teleskop
26. jan 2023

@terezka2233 naozaj si niekto este berie hypoteku???

danajahotkova
26. jan 2023

No tak sami by ste si niečo také asi nevybavili, keďže banky už nechcú moc dávať až 90% no ak budete mať šikovného poradcu, tak ten by mohol vedieť ako na to. Takže bez neho by som sa do toho asi nepúšťala..

ttonicum
26. jan 2023

@terezka2233 Dobrý deň, môžem Vám napísať správu? Pracujem vo finančníctve 🙂

potomka
26. jan 2023

@teleskop preco si myslis, ze nie?

teleskop
26. jan 2023

@potomka hypoteka je vzdy slucka na krk

sasa1310
26. jan 2023

@teleskop a ty ako bývaš, keď nemáš teda slučku na krku? Veď poraď, ako sa dostať k vlastnému bývaniu

teleskop
26. jan 2023

@sasa1310 v 15 prva brigada, pri VS 2 prace, ziadne chlastacky a party...po VS odchod do zahranicia, prva praca ponizujuce roznasanie letakov vo viedni, vydrzala som.. dalej praca vo viacerych krajinach, posledna praca manazer medzinarodneho obchodu v taliansku, prvych 7 rokov ziadna dovolenka, dva mesiace v rakusku som jedla rohliky a sosovicu...teraz mam SVOJE byty, zijem si dobre, tak ako som si odrobila a zasluzila 🙂, Kazdy tak moze

palicka
26. jan 2023

@teleskop pardon, ale žiť na šošovicu a rohlikoch ako vo vojne, spokojne budem platiť hypo, nijako má nezaťažuje, prežila som krásne študenstké časy, vypracovala sa v zamestnaní, vytvorila rodinu a nebola odkázaná na celomesacne pôsty. Ale ako sa hovorí, každý má, ako chce 😀

sasa1310
26. jan 2023

@teleskop no dík za taký život. Ja radšej budem splácať hypotéky, ktoré ani neviem, že vlastne platím.