Ahojte, prosím vás máte niekto hypotéku v 365ke? Ako to je s tým úrokom za aktívne využívanie účtu? Veľké plus či ako sa to volá. Máte s tým niekto osobnú skúsenosť? Pozerala som na nete že majú úrokovú sadzbu 0,5% keď beriete hypo do výšky 70% hodnoty nehnuteľnosti, čo by sme spĺňali. Zaujala ma ale to, že vedia znížiť úrokovú sadzbu za aktívne využívania. Je to naozaj tak že keď aktívne využívate účet tak vám ešte stiahnú nejaké %, alebo som to len nejako nepochopila? Máte s tým niekto osobnú skúsenosť?
@jakubvojcik dobrý deň, áno pozerala ale nespĺňame podmienky, kupujeme starší dom a ideme ho postupne prerábať.
@jakubvojcik ďakujem za radu, takže v podstate na ten úrok 0,5% musím aktívne využívať účet ako nie tak by sme mali sadzbu 0,8%?
@66simonka66 aha tak to asi nebudete mať nárok na najnižšiu sadzbu, no a čo sa týka úroku a využívania účtu plus tak áno, tam je to zohľadnené po zľave inak by bola sadzba o 0,3% vyššia.
@66simonka66 ta sadzba je už s aktívnym využívaním účtu. Ale viete získať 0,36% úrok ak máte vhodnú nehnuteľnosť. Toto ste si nepozerali?