Máte niekto skúsenosti s pôžičkou od Home Credit? Asi to naozaj tak nie je ako vravia v reklame že?
@solange7 že môže človek každý mesiac poslať inú splátku napr.
Ja som raz mala cez nich nejaké splátky a bolo to tak, že som mohla poslať vždy inú splátku. Mne to vyhovovalo, nebol problém.
Teoreticky áno, ale aj tá splátka má nejakú minimálnu hodnotu, na ktorej sa s poskytovateľom vopred dohodneš. Každopádne by som do toho určite nešla. Majú velmi vysoké % úrokov (okolo 20%) a pri tých rôznych výškach splátok by som bola bola opatrná. Spotrebné úvery v bankách majú lepšie podmienky.
@solange7 veď toto že dosť vysoký úrok a ja potrebujem splátku aby som nemusela si u nich robiť účet. V mojej banke nechcem pôžičku
@viestta ja viem že áno
Mozes splacat tak ako ty chces mas stanoveny minimum ale mozes to splatit aj skorej
@andrejka1974 ide mi o skúsenosti keďže reklama je lákavá len realita je aká 🤔 a keď dám cez net netreba nikam ísť či?
Ja mam uz kartu homecreditu a da sa vsetko dohodnut aj cez pocitac
@andrejka1974 ja kartu nepotrebujem 🙂 mne stačí len aby mi stahovali z účtu peniažky 🙂
Staci ked si das kazdy mesiac ciastku co si mozesdovolit a sama si ju mozes zmenit
@andrejka1974 veď jasné ja som to pozerala že tam bolo splátky len mám strach že je to nebankovka 🤔
@andrejka1974 takže ak budem poctivo splácať nemusím sa báť?
To nie je nebankovka mali normalne aj svoje centra a netreba sa bat normalne splacate ja mam od nich kartu a stale ju pouzivam ked treba a vyhoda tej karty je za tam mate svoj kredit a mozete ho minut cely a ked splatite lencast tu cast mozete opat pouzit a normalne splacam ucet maju v tatrabanke
@andrejka1974 aha. Takže sa nemusim báť. Dá sa to aj bez karty? Že mi pošlu na účet peniaze?
Neodporúčam túto spoločnosť. Mám zlé skúsenosti. Navyše sa nepríjemne správajú k zákazníkom. V iných spoločnostiach,ti vyhovejú a pomôžu,ak máš aj horšiu finančnú situáciu a nemôžeš poslať celú splátku. Tu ťa ignorujú..
@solange7 nechod do toho lebo sa nedoplatis,je to nebankovka uzernici ale legalni
@andrejka1974 to nieje nebankovka????a co to je ked platim urok kazdy mesiac 26percent,pardon to nieje nebankovka ale uzernici to je ten spravny nazov
@alfredgalo ved to nieje moj prispevok. To si si asi pomylila odpoved.
A čo vravia v reklame?