dobrý den 🙂
ukazuje mi na homecredit aplikácii 375,31€
To môžem celé vybrať? a nevie mi niekto vysvetliť ako to funguje potom so splácaním? 🙂 nemám s tým ešte skusenosti
Presne tak...zbavit sa toho,vyplatit ak treba a zrusit
Cez home credit jedine pracku,telku,atd. na splatky....to by este slo.Ale taketo revolvingove uvery nikdy od nikoho
@drake122 zatial som nič nevybrala 🙂 to mi dali k nakupu na splatky že možem využivať 🙂 ja by som chcela vedieť len ako to funguje do kedy presne je splatka a kolko a žial neviem sa dovolat momentalne tam preto takto pišem
@karinultisova dali ti to z toho dôvodu, že im vrátiš nepomerne viac, neber z toho ani cent, posplácaj to, čo máš
@elizabet173 ďakujem za radu 🙂 a ešte nahodou neviete mi poradit infolinku nonstop na homecredit či existuje?
@karinultisova komunikovať sa s nimi dá lepšie cez email, alebo poštu, najmä ak chceš rušiť ich debetnú kartu, tam treba písomnú žiadost
@karinultisova netuším, v živote som s home Creditom nemala nič do činenia. Nemáš zmluvu? Tam by si to mala mať všetko popísané
@drake122
@karinultisova Homecredit ma v Tesco ich kreditnu kartu Clubcard.Ked nou platim v Tescu tak 4% vracaju s5 ako body.Su rozne kupony a zlavy.Kedysi bola zadarmo,teraz sa plati mesacne 1.60€.Daju sa uplatnit zlavy Mastercard.
Takéto "debetné účty" sú svinstvo. Ak to vyberieš, a nedoplatíš do konca mesiaca, účtujú Ti úrok, ale že brutálny, aj 10-20% mavajú. Čím skôr sa toho zbaviť, celej karty a učtu, je moha rada. Vedie to len do dlžoby.