Home credit

23laura
7. okt 2016

Ahojte,som tu nova a este sa tu rozhliadam,ale potrebovala by som radu.Som klientkou O2 a teraz mi ponukaju novy mobil,ktory si len doplatim,ale je tu hacik..home credit mi to zamietol.Nikdy som od neho nic nemala,ale co som si zmyslela,tak moja kamaratka si u nich na moje meno zobrala sedacku v hodnote 54tisic a Bohuzila ju neplatila.Bolo to pred vyse 10rokmi a mna tam stale vedu na ciernej listine ako neplatica.Pisem im tam maily,ale nic mi neodpovedaju,takze netusim,ako sa mam odtial z ich ciernej listiny,starej vyse 10rokov dostat a vybrat si z O2 vyhody,ktore si vlastne poctivo platim a ktore mi ponukaju.Nemam u nich ani upomienku.Preniesla som si k O2cislo asi pred 3rokmi z T.mobilu,kde som bola asi 13rokov,tiez bez exekucie.Vlastne na moje meno nikde inde exekucia nebola a nieje,len ten home credit.Poradi mi niekto,co robit?dakujem,uz vazne neviem kde sa mam obratit,aby som si v klude zacala vyberat vyhody ponukane O2.dakujem

zooeynka
7. okt 2016

Nasetri si a mobil vyplat v hotovosti. Ked nemam na najnovsi "ajfon" tak pouzivam staru nokiu....preboha, preplacat cez home credit - pomoooc

23laura
autor
7. okt 2016

Pockaj..to tak nieje..mne O2ponuka mobil tak,ze k mojmu pausalu mam narok na novy mobil a LEN doplatim 33ecok..inak ho mam zdarma..nebudem ho splacat O2,ani home creditu..to mam v ponuke ku svojmu pausalu.Minuly rok som tak dostala tablet,tak preco vyvalit peniaze za mobil,ked mi ho ponukaju..

zooeynka
7. okt 2016

Aha...len nerozumiem co s tym ma home credit...ok, mozno ti ina mamka poradi a ja sa dozviem nieco nove.

23laura
autor
7. okt 2016

No prave..ja to nechapem,pisala som uz aj O2,ale ziadna odpoved,pisala som home creditu,ale tiez nic..Ja nechcem ani od O2 nic na splatky a uz vobec nie od home creditu,len O2 ma s nimi nejaku zmluvu..a mrzi ma,ze O2 si nevie zastat klientov,ktori im platia nacas a niesu s nimi problemy.Platim si mesacny pausal 45ecok a k tomu mam ponuku novy mobil..a nic..Platim si vsetko poctivo a zrazu ma blokne..tak zbytocne O2dava reklamy,aby prilakali zakaznokov,ked home credit im to zamietne,nechapem to.Preto potrebujem radu,co s tym.

zooeynka
7. okt 2016

Ty nikam nepis maily, treba tam zavolat, alebo ist osobne. Ked vidis ze neodpisuju treba volit inu formu komunikacie.

mawka
7. okt 2016

homecredit asi nema s o2 ziadnu zmluvu, ale homecredit je v zdruzeni solus, kde eviduju dlznikov.
kedze nieco bolo na tvoje meno, tak si aj dlznik a zaujimave, ze nikto od teba nic nevymaha. a v podstate uz to moze byt premlcane. a z registra solus ta vymazu az vtedy, ked pohladavka bude zaplatena alebo proste vyriesena.
vyzera to tak, ze doriesene to neni. takze tm budes nadalej svietit.
http://www.solus.sk/clenovia/

23laura
autor
7. okt 2016

Uz som tam volala..prijemna pani mi povedala,na moju otazku,kedy ma vymazu,ze nech skusim si o ten mobil zaziadat o mesiac...Osobne tam nemam cas ist,lebo som vela casu v zahranici..a predsa je asi lepsie mat vsetko cierne na bielom,ale velmi pekne Ti dakujem za radu a hlavne tvoj cas..diky..

zooeynka
7. okt 2016

Cierne na bielom je nafigu ked neodpisuju...predsa ked prides osobne tak ta tazsie budu ignorovat...no ale chapem ze si vacsinou mimo sr tak nemas chut tam ist...ale asi nemas na vyber

23laura
autor
7. okt 2016

Kamaratka zobrala na moje meno sedacku a neplatila ju,ked mi zacali chodit exekucne listy,tak to behom tyzdna vsetko vyplatila..takze je vsetko vydokladovane a vyplatene..Uz mi nic odvtedy neprislo a pisem..bolo to pred vyse 10rokmi.Preto ma to zarazilo,ale Ok..popalila som sa na tom vtedy,len chcem,aby ma z tej listiny vymazali..Moja jedina chyba bola,ze som to dovolila..ale teraz chcem byt cista,nikdy som nemala nikde s nicim problem az teraz a to pred rokom mi este O2dalo zdarma k mojmu pausalu tablet,len vtedy to riesili cez Quatro....a nebol ziadny problem.Potrebujem sa dozvediet,ako sa z tej ciernej listiny,starej vyse 10rokov dostat..neodpoveda mi ani home credit,ano O2

mawka
7. okt 2016

@23laura tak napis do toho solusu normalne ziadost, posli doporucene, pripoj k tomu doklad o tom, ze je to vyplatene. a ked nieco aj vyplatis, treba si pytat potvrdenie o tom, ze uz nic nedlzis v tom konkretnom pripade. a na zaklade toho by ta mali vymazat z toho registra.

23laura
autor
7. okt 2016

Teraz,.ked si mi to napisala,som akurat napisala do solusu mail,som zvedava.Inak ja som im vsetko odovzdala pred 10rokmi..zaplatene seky a podobne..odvtedy mi vlastne ziadna exekucia neprisla,lebo to uz bolo vyplatene..Ja som nikdy od nich nic nemala,len tento jeden raz..potom som uz ich nikdy neoslovovala,ze od niech nieco chcem..Ja pracujem v zahranici,takze pre mna je velka vyhoda vsetko riesit cez mail,tak uvidim,ci odpisu..ale to uz som tam teraz pisala behom 2tyzdnov 4mail..hmm.

23laura
autor
7. okt 2016

Dakujem Vam kocky,ste zlate..aspon som sa vykecala a snad aj k uspesnemu koncu to bude spiet..Mne uz snad ani nejde o ten mobil,ako o ten princip,ze ma tam maju a nie mojou vinou..ani podpis moj nikde nieje..len kamoska povedala moje meno a islo to bezo mna..toto tiez cele nechapem,lebo ta sedacka stala 54tisic a nepotrebovali ani moj podpis,ani moj doklad??takto sa robia podvody,ale co uz..ja som o tom vtedy vedela,ze si to na mna berie a suhlasila som..moja chyba..ze vraj tam takychto pripadov maju vela.

liaka
7. okt 2016

Home credit ma z 02 zmluvu a home credit schvaluje komu mobil da. Robi sa to v tom pripade, ze keby ste od 02 prestupili do inej sieti alebo prestali platit tak cenu telefonu si od Vas hone credit bude vymahat. Aj v zmluve, ked ju podpisete tam budete mat na 18 alebo 24 mesiacov splatkovy kalendar mobilu. V pripade, ze prestanete platit tak od toho mesiaca kedy ste prestali alebo prestupili tak zacnu zvysok z ceny mobilu vymahat...

23laura
autor
7. okt 2016

To mi povedala aj predavacka v O2,ze im to schvaluje home credit..a kedze mne to neschvalil,tak som sa pytala,ze ako mi mohol schvalit mobil pred rokom aj pol,ktory som si nesplacala,ale bol sucastou pausalu..vtedy som dostala aj tablet,lebo napriklad teraz mi O2ponuka mobil v hodnote 417ecok a ja si doplatim len 33ecok..nebudem ho splacat ani O2 ani home creditu,to asi maju preto tu zmluvu u nich..Ja viem,ze ked viazanost porusim,tak zaplatim pokutu..to nemienim urobit,ale stve ma,ze si platim sluzbu O2,kde mi nieco ponukaju,co mam v cene pausalu a na home creditu to skrachuje.Doteraz mali zmluvu s quatrom a nebol ziadny problem,to akoze niesu tieto spolocnosti prepojene??nechapem,ze mi to pred rokom schvalili aj s tabletom a teraz zrazu nie..a O2by si malo asi obhajit svojich zakaznikov..si myslim..

liaka
7. okt 2016

Len oni potrebuju byt tiez kryty keby teda niekto prestupil a podobne. Tak cez home credit si to potom budu vymahat. A ma to tak len 02...

23laura
autor
7. okt 2016

Platim si mesacne 45ecok pausal..mam od nich ponuky,ale home credit im to zamietne koli tomu,ze pred vyse 10rokmi som tam mala exekuciu..to ze nie mojou vinou,to ich nezaujima,ale O2 je vlastne na tom potom najlepsie..ma 45ecok a nemusi nic dat..je im to asi lepsie,ked to zakaznikovi neschvalia,nemusia davat mobily ani tablety atd..Sorry,uz som asi nahnevana na cely svet... 🙂

liaka
7. okt 2016

@23laura tak ja zas z home creditu nic nemam ani som nikdy v zivote nic nemala a zato, ze som bola na rodicovskom mi to neschvalili. A chcela som najmensi pausal.

23laura
autor
7. okt 2016

Kazda telefonna spolocnost je kryta tvojim podpisom zmluvy viazanosti..Myslim,ze v kazdej stoji pokuta,kolko clovek zaplati,ked z nej skorej odide..a jasne,ze je v nej aj cena toho produktu,co si si zobrala..Ten kto s nimi ukonci predcasne zmluvu si musi byt isty nasledkami...Ja teda aspon som.

23laura
autor
7. okt 2016

To je predsa smiesne,ze ked si v rodicovsom,tak ti to neschvalia..nechapem..ale tam je to tak..ano,alebo nie..nezaujimaju sa preco ano,alebo preco nie..ty kokso..no smutne,co ti poviem..takto O2pride o kopec zakaznikov..inak ja ked som si po 13rokoch v T.mobile k nim preniesla cislo,tak som si dala pausal,ze som platila 30ecok mesacne..a vies co mi povedala predavacka?Ze k tomuto pausalu nemate narok na mobil...kruci..to sa im zdalo malo 30ecok?pritom v T-mobile som dostavala kazde dva roky ten nalepsi mobil,aky mali za korunu..tam to neriesili a tam som ani 30eurovy pausal neplatila,len asi 20eurovy a mobil bol ku kazdemu pausalu..to ma hned u O2zarazilo.

23laura
autor
7. okt 2016

Musim ist pracovat,ale vecer tu budem..zatial diky a drzim palce,aby sa ti darilo papackoooo

liaka
7. okt 2016

@23laura 02 straca svojich zakaznikov aj preto, ze nema dobre prekrytie signalu... Z mensich obci, dedin sa neda ani dovolat.

23laura
autor
7. okt 2016

Musis si dat signal T mobilu..ja ficim doma na nom..ono ti svieti,ze si v roamingu,ale nic to nezerie,ziadne peniaze navyse,maju s nimi zmluvu,ale je pravda,ze doma mi stale ten signal vypadava..

bejami
25. okt 2016

@23laura ahojky pracujem v home credit ak mas zaujem poradit tak IP

kakuu
7. nov 2016

@bejami

ahoj..si tu pls?

23laura
autor
8. nov 2016

Cauko..tak som to už vybavila.Napisala som mail na solus so žiadosťou o vymazanie z registra dlžníkov a vymazali na,ale písala som tam aj list s vlastnoručne podpisom.Funguje to tak,ze musí človek o to požiadať,inak ho tam budú viesť aj 20rokov,vlastne dokým si nepožiadate sami o vymazanie.

bejami
8. nov 2016

@kakuu ano co by ste potrebovala?🙂

kakuu
8. nov 2016

už nic🙂 dakujem.