Hľadám si prácu popri materskej z domu.

morandia
3. sep 2019

Ahojte mamičky, už som zúfalá, zháňam popri materskej nějaký pri výrobok, problém je, že aj keď som niečo našla, nemám s kým nechat cez deň malú ma 19 mes., veľmi pekne Vás prosím ak viete o nejakej reálne platenej práci z domu alebo niečo čím si viete zarobiť nejakú tú korunku poraďte, ja už naozaj neviem ako to vymisliet 🙁prosím posunte mi niečo, vopred ďakujem veľmi pekne za každý typ

evittam
3. sep 2019

@morandia Záleží od toho co ponukas ty-co ovladas?
Preklady, účtovníctvo, prepisy, programovanie,....
Ak myslíš na nejake pofiderne klikacky, MLM tak tam nezarobis.

sisa_s
3. sep 2019

Kazdy den je tu aspon jedna taka tema, popozeraj to, ale zazraky necakaj...

evittam
3. sep 2019

@morandia Btw.19mesacne môžeš dať do jasli, pripadne opatrovateľka a požiadať o príspevok na starostlivosť.

chut_na_kolac
3. sep 2019

Podľa toho, čo vieš robiť. Ak vieš robiť niečo, čo sa dá robiť z domu. Napríklad písať popisy na produkty pre e-shopy, kontrolu pravopisu, vytvoriť web 🙂 Takéto práce hľadajú aj ponúkajú ľudia na jaspravim.sk.

morandia
autor
4. sep 2019

@evittam nechcem na ukor zárobku strčiť dieťa do jaslí, chcem byť do 3 rokov s nou, hľadám len niečo na privyrobenie, samozrejme žiadne pyramidove hlúposti, kozmetika a pod.

iwesska
4. sep 2019

@morandia Tak to budes dlho hladat. O mamicky pracujuce z domu nie je zaujem,pokial nerobis nejaky katalogovy predaj,alebo nevnucujes nieco ine.. Ja si hladam robotu po rodicovskej uz zopar mesiacov a vsetky brigady su VYHRADNE pre studentov.

evittam
4. sep 2019

@morandia No veď ako píšem. Zalezi od toho co ovládas.

morandia
autor
4. sep 2019

@iwesska ja viem, už som si tým prešla pri synovi, je ťažké nájsť si nieco

veronikakmet
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evittam
29. nov 2019

@veronikakmet Z coho bude happy?😀😀😀 Z toho, ze ty ziskas pod seba ďalšiu co bude otravovať druhých tym co uz ma kazda druhá alebo si môžeš objednať kdekoľvek?

morandia
autor
30. nov 2019

@evittam nechcem takú prácu, je to blbosť, ďalšia reťazová somarina

emma_932
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
morandia
autor
30. nov 2019

@emma_932 co presne by mi to malo dat?

evittam
1. dec 2019

@morandia A co s tým mam ja?

morandia
autor
1. dec 2019

@evittam nic, len vám potvrdzujem, že máte pravdu, že ďalšia retazovka

emma_932
1. dec 2019

@morandia zaklady marketingu aj online marketingu, ako rozbehnut firmu, ako si vybrat nejaku oblast/napad, ako na prieskum trhu, ako zostavit ponuku, aby zaujala, ako sa poziciovat na trhu, ako si zalozit /technicky/ webstranku, eshop, FB, IG, ako komunikovat s cielovou skupinou, ako na SEO, atd.

emma_932
2. dec 2019

prispevok odstraneny 😀 uz roky tu radim zadarmo, ako rozbehnut vlastny biznis, ani na facebooku na tom nezarabam, vlastne ani nikde. nerozumiem, ako je to potom reklama, ale dobre teda 😀

veev
Odpoveď bola odstránená
Zobraz