Ahojte mamičky, už som zúfalá, zháňam popri materskej nějaký pri výrobok, problém je, že aj keď som niečo našla, nemám s kým nechat cez deň malú ma 19 mes., veľmi pekne Vás prosím ak viete o nejakej reálne platenej práci z domu alebo niečo čím si viete zarobiť nejakú tú korunku poraďte, ja už naozaj neviem ako to vymisliet 🙁prosím posunte mi niečo, vopred ďakujem veľmi pekne za každý typ
Kazdy den je tu aspon jedna taka tema, popozeraj to, ale zazraky necakaj...
Podľa toho, čo vieš robiť. Ak vieš robiť niečo, čo sa dá robiť z domu. Napríklad písať popisy na produkty pre e-shopy, kontrolu pravopisu, vytvoriť web 🙂 Takéto práce hľadajú aj ponúkajú ľudia na jaspravim.sk.
@veronikakmet Z coho bude happy?😀😀😀 Z toho, ze ty ziskas pod seba ďalšiu co bude otravovať druhých tym co uz ma kazda druhá alebo si môžeš objednať kdekoľvek?
@morandia zaklady marketingu aj online marketingu, ako rozbehnut firmu, ako si vybrat nejaku oblast/napad, ako na prieskum trhu, ako zostavit ponuku, aby zaujala, ako sa poziciovat na trhu, ako si zalozit /technicky/ webstranku, eshop, FB, IG, ako komunikovat s cielovou skupinou, ako na SEO, atd.
prispevok odstraneny 😀 uz roky tu radim zadarmo, ako rozbehnut vlastny biznis, ani na facebooku na tom nezarabam, vlastne ani nikde. nerozumiem, ako je to potom reklama, ale dobre teda 😀
@morandia Záleží od toho co ponukas ty-co ovladas?
Preklady, účtovníctvo, prepisy, programovanie,....
Ak myslíš na nejake pofiderne klikacky, MLM tak tam nezarobis.