Ahojte. Rozhodli sme sa tento rok kúpiť nové auto Kia Ceed SW. (1,5 T-GDi M6 Benzín, manuálna prevodovka) Chcem sa spýtať, s ktorými poisťovňami máte dobrú skúsenosť a koľko cca platíte ročne havarijnu poistku 🙂. ďakujem.
rnahoď si údaje a uvidíš porovnanie cien..zatiaľ sa mi nestalo, aby mi nejaká nevyplatila poistné plnenie a to som už mala viaceré poisťovne.... niekedy mi robila zmluvy ,, kamarátka,, poisťovačka , no prišla som na to, že na poistke ma odrbala aj o 100e...už si robím všetko online aj PZP
@irusa autorka sa pýta na havarijné poistenie, nie na PZP.
@martinp288 prepáč pomýlila som si link https://www.netfinancie.sk/pzp-havarijne-poiste...
Mam Allianz. Cena fakt zalezi podla toho, co si do poistky vyberies. Od par stoviek, kludne cez tisic ...
@d_majka Za mňa bez problémov bolo plnenie v Unione. Platba okolo 500€ ročne
@d_majka podla mna sa zmestite do 600€ aj s PZP. Osobne mam Dobru skusenost s Alianz, tam mame vsetky auta vo firme, platime Max s GAP. Drahy ma Union a nikdy nerobili problem s plnením, ani pri čelnom skle ani pri strete so zverou.
Ďakujem všetkým 🙂
@d_majka odporúčam Allianz , naopak negatívnu skusenost mám s kooperativou.
Ďakujem 🙂
Porovnanie výšky poistného nájdeš na nete
Najlepšie skúsenosti máme s Allianz, sú môžno trochu drahší, ale nerobia problémy pri plnení.