Funguje vám aplikácia mToken?

11. júl 2024

Funguje Vám mToken? Mne už asi tyzden nie. Najskor som si myslela že je nejaka porucha len v ten deň ale zistila som že nie. Tým padom neviem zaplatiť platby online. Najhorsie je že mam už balik v balikoboxe ktorý som objednavala pred troma dňami, neslo mi to zaplatit takze som to dala na dobierku. Lenze som nevedela že dobierka je takisto cez kartu čiže mi to nejde bez mToken. Čo mam robit?

markusrasford
11. júl 2024

Volaj call centrum sporiteľne

janai1
11. júl 2024

Odstrániť prihlásenia v IB a prihlásiť sa nanovo do mtokenu

akinomel
11. júl 2024

Skúste aktualizovať aplikáciu George aj mToken, následne reštartovať telefón. Je možné, že bude potrebné od znova zadávať údaje.

matullienka
11. júl 2024

Skús dať cez nastavenia deaktivovať a potom sa skús znova prihlásiť

miniminka
15. aug 2024

Ahoj, moja skúsenosť. Pri platbe vyžadovalo aktualizáciu mtoken. Dala som aktualizovať, nedalo sa. Odinštalovala som mtoken. Už sa mi vôbec nedá nainštalovať. Bola som na pobočke. Nevedia zatiaľ čo s tým. Opäť som tam skúsila nainštalovať ale nešlo to. Odoslali do BA formulár o incidente. Dnes mi volali že mám aktualizovať operačný systém. Ani to nepomohlo. Tak mám čakať. Žiadala som overovanie platieb cez sms. To sa vraj nedá. Musím vraj čakať. A platby si mám zatiaľ robiť na pobocke- čo nie je lacná záležitosť: poplatok za transakciu, nafta na 42km. Takže som vrcholne nahnevaná. Ja som si mtoken nevyžadovala. Dobrovoľné nasilu som si ho musela inštalovať ak som chcela platiť cez Georgia. Neprešiel ani rok a ten ich super bezpečný a jednoduchý mtoken nefunguje

autor
26. aug 2024

@miniminka mne teda pomohlo keď som ho deaktivovala a znovu stiahla. Ale problem bol že som zase nevedela prihlasovacie údaje. Kym som ich zistila vyriešila som to Apple Pay v telefóne. Tam netreba potvrdiť platby v mToken takze platby cez internet som riesila tak. Mozno vyskusaj tuto variantu

miniminka
27. aug 2024

Mne vôbec už nešiel stiahnuť mtoken. Vybojovala som si návrat k sms kľúču tak som už spokojná🙂