Fortuna - omyl

majrashi
8. aug 2024

Ahojte,

Včera som žiadal o vyplatu na bankovy ucet od Fortuny. Peniaze mi prišli a hned mi prišli ešte raz. Mám kontakovať Fortunu? Alebo si jednoducho len nechať peniaze a ked chcu niečo sa ozvú. Jedná sa o sumu len 100 euro.

ukgirls
8. aug 2024

len 100e? privlastnit si nieco co ti nepatri je trestny cin .. bud budes cakat az na to pridu a stiahnu si to,alebo kontaktuj banku pripadne fortunu

viestta
8. aug 2024

Kontaktuj ich, lebo inyc to moez byt povazovane za neopravnene obohatenie

majrashi
autor
8. aug 2024

hladam takeho kto mal stým skusenost

thereisabear
8. aug 2024

Ak hľadáš niekoho, komu to v pohode prešlo a peniaze si nechal, tak asi nenájdeš.

markusrasford
8. aug 2024

@majrashi oni prídu na chybu a budú chcieť späť eura.

lindous
8. aug 2024

Nebola to síce zrovna Fortuna, ani žiadna stávková kancelária, ale s peniazmi, ktoré mi prišli na účet omylom skúsenosť mám, vôbec som si ich nevšimla, takže som to neriešila a boli s tým zbytočne doťahovačky… nebol ti vyplatený nejaký bonus alebo niečo? Minimálne banku kontraktuj, je to jednoduchšie riešiť teraz ako potom nepríjemnosti okolo…

30katrusa40
8. aug 2024

@majrashi normálne zavolaj do fortuny čo sa stalo a že nevieš či máš dáky bonus alebo niečo podobné. Oni si to preveria. Lebo keď na to prídu ono budú to brať že si ich chcel okradnúť.

alickapusinka
8. aug 2024

ONI na to prídu však majú počitače tak neskôr aby si to neoľutoval že si nevratil.A jedna sa o 100 eura.Aj keby sa jednalo o 2 eura si povinný vrátiť ak si ich dostal dva krát tak ak si vyhral raz 100 eur TI nepatrí.

jaroslav81
8. aug 2024

Nechaj si ich a čakaj, či sa ozvú. Že kontaktovať Fortunu, legálnych podvodníkov, čo majú miliónové zisky a vyvolávajú u ľudí závislosť...nasral by som im. Ak chcú, nech sa oni ozvú, ty si si to ani nemusel všimnúť.
Inak 100€ nie je trestný čin ak by niečo, len priestupok do 266€

66simonka66
8. aug 2024

Fúha, nechcem byť hnusná, ale kde sme to dospeli, keď ma niekto pocit, že mu prišli peniaze naviac lebo sa stala chyba a namiesto toho aby sa to riešilo a peniaze sa vrátili tam kam patria, si ich nechá a bude sa tváriť ako nič. Smutné, priala by som každému, kto sa takto zachová a nechá si peniaze ktoré mu nepatria poriadne mastnú pokutu.
Eurový jogurt by som išla zaplatiť a nie nechala si 100€ len tak, hanba.

jaroslav81
8. aug 2024

Veď on ich ajtak nazad prehraje :D

earlgrey
8. aug 2024

@66simonka66 presne, ja som raz platila v Kauflande v samoobslužnej a niekto predomnou zabudol 15€ tam, kde sa peniaze vydávajú. Vzala som a odovzdala na informáciach, akože je mi jedno, čo s tými peniazmi potom bolo, ale ja som mala čisté svedomie, že som tie peniaze odovzdala.

ptvw
8. aug 2024

@jaroslav81 tých 699,99 ešte nie je schválených? 🤣