Ahojte! mate tu niekto skusenost s Forex?
@sasitimi17 zaujima ma ci sa naozaj oplati investovat, nasla som na IG nejake profily ktore sa tomu venuju, recenzie mi pridu az moc dobre😁
@lenka1111122222 to záleží od vela vecí... s akou čiastkou chceš ísť do toho, cez ktorú spoločnosť a či chceš sama alebo s brokerom, atď.
jednoznacne s brokerom a dajme tomu ze s 200€, co vy nato? mozem sa opytat aku skusenost mate vy s forex?
@lenka1111122222 no ja tam robím brokera, naša spoločnosť má minimálny vklad ale 500€, len s tým nejaké velké obchody zase nenarobíš, no dá sa aj tak
ano to mi je jasne, ani necakam nejake velke obchody. na zaciatok by som to chcela skusit aspon s takym mensim vkladom. a vasa spolocnost je ktora?
este sa Vas opytam, prosim aky je Vas nazor na forex signaly?
@lenka1111122222 ked som skusal forex, bolo to s pakou u isteho nemenovaneho brokera, bacha nato, prides aj o gate. Tradovanie vyzera lakavo, ale malo ludi na tom zarobi.
@hellwant velmi ma to laka uz dlho a potom su tu vzdy taki ako vy co ma odhovaraju😁ale jasne viem ze je v tom riziko, nikdy by som do toho nevrazila peniaze ktore by mi chybali
@lenka1111122222 moja rada -> daj od toho ruky preč 😉 všimni si dole u každého brokera píše koľko jeho klientov je v strate. Všade je to viac ako 80%. Opýtaj sa úprimne samej seba: aké je šanca ze ty s tvojimi znalosťami budeš patriť k tomu malému percentnu víťazov? Oproti tebe stoja roboti, profesionálny portfólio manažéri, ekonomovia a armáda analytikov s obrovskými rozpočtami. Máš tak dobru stratégiu na forexe, že dokážeš byt dlhodobo zisková v takomto prostredí? Úprimne si na to sama opovedz. Nemyslím to v zlom, len ti hovorím moju radu 😉
@luckastar tak ono vieš je rozdiel keď tam ide obchodovať totálny laik s 500 alebo 1000€ a keď obchoduje niekto kto vloží aj 10 000€
S tými stratami treba počítať, keby bolo obchodovanie take jednoduché tak je milionár každý z nás. A je jednoduchšie obchodovať s väčším kapitálom kde sa dokážeš ľahšie vyhrabať zo straty.
A neviem teda no každá brokerská spoločnosť to ma iné. U nás sú manažéri ktorí vždy radia kedy je dobré otvoriť a kedy zatvoriť obchod. Len keď máš amatéra ktorému obchod v jeden deň zarobí 500€, na druhý deň mu manažér vola aby obchod zavrel lebo sa stane “to a to” tak on samozrejme nepočúvne a aj tak neuzavrie obchod lebo veď včera pekne zarobil a potom “hop” -1000€ a kto je potom najhorší ? No jasne že broker.
Lepšie sa obchoduje so skúsenejšími obchodníkmi lebo vedia aké sú tam riziká a vedia že na druhý deň to môže vyzerať úplne inak.
@lenka1111122222
Otvor si najskôr demo účet na forexe a skúšaj obchodovať. Až keď tam budeš dlhodobo zisková, potom si otvor reálny €.
@lenka1111122222 skúsila si to nakoniec? Tiež nad tým dlho rozmýšľam 😀
@luckastar to je pekna blbost,staci sa naucit chapat ako obchoduju takz. Velky hraci a ist podla tej strategie,keby to berie lazdy takto ze vsak ja niesom v tych 10% ludi co zarabaju nikto by neobchodoval,ja obchodujem podla OB likvidity a market strukture a div sa svetu,funguje to
@lily_279 neskusila som to nastastie. odporucam si pozriet posledne prispevky Milana Dubca, ten sa tomu teraz venuje. je to uplna hlupost
čo potrebuješ