Fio banka

19. jan 2024

Viete my poradiť ako sa prvýkrát prihlásiť do internet banking fio banky nejde to ani na telefóne ani na notebooku
Ďakujem za radu

ibrunova
19. jan 2024

Ja to vidím na monitore celkom inak.

autor
19. jan 2024

@ibrunova takto isto my to ide aj cez telefón len my nechce zobraziť ten kód co mam odfotit

ibrunova
19. jan 2024

aha, ja sa prihlasujem prihlasovacím menom a heslom.

autor
19. jan 2024

Toto je 1 krát potom by som mala zmeniť heslo

ibrunova
19. jan 2024

Takto to nejde?

autor
19. jan 2024

@ibrunova podľa týchto pokynov idem co mam stiahnutu aplikáciu žiadny kód tam nie je

janage
19. jan 2024

Neviem ci poradím, ale ja som účet zakladala priamo v banke a išlo mi to doma v pohode cez počítač. Apku stiahnutú nemám. Muž išiel cez apku (tak si založil účet) a on sa tiež nevedel potom prihlásiť cez PC.
Ešte ma napadlo v banke mi vygenerovali heslo a upozornili, že prihlásiť sa dá len do 7 dní. Heslo zmeniť po prvom prihlásení.

autor
19. jan 2024

Cez smart banking cez aplikáciu sa mam ako prihlásiť ci sa to nedá

janage
19. jan 2024

A skúšala si ich podporu po telefóne nech ta ponaviguju, či oni také nemajú?

janage
19. jan 2024

Účet si si založila cez apku?

autor
19. jan 2024

Banke nám to takto povedala aby sne si stiahli fiosmart smartbanking

autor
19. jan 2024

Priamo banke

janage
19. jan 2024

Pozri do papierov v banke. Máš tam meno, heslo (to prve) a spôsob ďalšieho overenia. Je to väčšinou kód, ktorý ti príde na telefónne číslo tam uvedené

autor
19. jan 2024

@janage tejto aplikácii chce kód alebo odfotit a nič sa my nezobrazí žiaden kód

monita7
19. jan 2024

Prvé prihlásenie ide len cez internet banking. V aplikácii to nepôjde. Treba postupovať podľa návodu v bankingu. Tam je to rozpísané.

slavomira236
19. jan 2024

Muz si otvaral teraz pred vianocami. Prvy krat sa prihlasil cez pc normane s tym heslom co mu dali. Vsetko islo on si apku Ani nestahoval. Ukazuje mi jeho ucet v moojej apke

janage
19. jan 2024

Ešte raz precitaj si v kľude papiere z banky, čo tam máš napísané? Tučným čiernym máš v texte: elektronické úkony budú autorizované: ......
Co tam máš uvedené? Ak sms, príde kód sms na mobilné číslo, ktoré tam máš tiež uvedené tucnym ciernym. Ak niečo iné použi to

janage
19. jan 2024

A jedno je aplikácia, druhé internet banking v Pocitaci
Takže bud ideš cez apku alebo sa chceš dostať do internet bankingu

lalenka33
19. jan 2024

Prvý krát sa musíš prihlásiť normálne cez stránku. Tam si zmeníš aj heslo a pridáš mobilné zariadenie. Až tak sa môžeš prihlásiť do apky. Ten kód, ktorý potrebuješ do apky si totiž musíš vygenerovať cez internet banking cez prehliadač.

autor
20. jan 2024

@lalenka33 kde si pridám mobilné zariadenie ako si vygenerujem. Ten kód cez prehliadač keď sa prihlásim cez stranku

lalenka33
20. jan 2024

Otvoríš si nastavenia čo máš hore na pravej strane pod menom a tam na ľavo klikneš na smartbanking a tam ti to už ukazuje čo máš robiť