Viete my poradiť ako sa prvýkrát prihlásiť do internet banking fio banky nejde to ani na telefóne ani na notebooku
Ďakujem za radu
@ibrunova takto isto my to ide aj cez telefón len my nechce zobraziť ten kód co mam odfotit
aha, ja sa prihlasujem prihlasovacím menom a heslom.
Toto je 1 krát potom by som mala zmeniť heslo
@ibrunova podľa týchto pokynov idem co mam stiahnutu aplikáciu žiadny kód tam nie je
Neviem ci poradím, ale ja som účet zakladala priamo v banke a išlo mi to doma v pohode cez počítač. Apku stiahnutú nemám. Muž išiel cez apku (tak si založil účet) a on sa tiež nevedel potom prihlásiť cez PC.
Ešte ma napadlo v banke mi vygenerovali heslo a upozornili, že prihlásiť sa dá len do 7 dní. Heslo zmeniť po prvom prihlásení.
Cez smart banking cez aplikáciu sa mam ako prihlásiť ci sa to nedá
A skúšala si ich podporu po telefóne nech ta ponaviguju, či oni také nemajú?
Účet si si založila cez apku?
Priamo banke
Pozri do papierov v banke. Máš tam meno, heslo (to prve) a spôsob ďalšieho overenia. Je to väčšinou kód, ktorý ti príde na telefónne číslo tam uvedené
@janage tejto aplikácii chce kód alebo odfotit a nič sa my nezobrazí žiaden kód
Prvé prihlásenie ide len cez internet banking. V aplikácii to nepôjde. Treba postupovať podľa návodu v bankingu. Tam je to rozpísané.
Muz si otvaral teraz pred vianocami. Prvy krat sa prihlasil cez pc normane s tym heslom co mu dali. Vsetko islo on si apku Ani nestahoval. Ukazuje mi jeho ucet v moojej apke
Ešte raz precitaj si v kľude papiere z banky, čo tam máš napísané? Tučným čiernym máš v texte: elektronické úkony budú autorizované: ......
Co tam máš uvedené? Ak sms, príde kód sms na mobilné číslo, ktoré tam máš tiež uvedené tucnym ciernym. Ak niečo iné použi to
A jedno je aplikácia, druhé internet banking v Pocitaci
Takže bud ideš cez apku alebo sa chceš dostať do internet bankingu
Prvý krát sa musíš prihlásiť normálne cez stránku. Tam si zmeníš aj heslo a pridáš mobilné zariadenie. Až tak sa môžeš prihlásiť do apky. Ten kód, ktorý potrebuješ do apky si totiž musíš vygenerovať cez internet banking cez prehliadač.
@lalenka33 kde si pridám mobilné zariadenie ako si vygenerujem. Ten kód cez prehliadač keď sa prihlásim cez stranku
Otvoríš si nastavenia čo máš hore na pravej strane pod menom a tam na ľavo klikneš na smartbanking a tam ti to už ukazuje čo máš robiť
Ja to vidím na monitore celkom inak.