Financovanie ženy

14. júl 2023

Ahojte,podľa vás čo závaží na tom či bude muž finančné podporovať ženu ? Myslím že má priateľku a dopraje jej nechty,vlasy napríklad aj iné veci a niektoré si na to musia zarábať samé aj napriek tomu že toho muža majú ale nespraví to sám od seba, čo podľa vás rozhoduje ? Vzhľad ?

viestta
14. júl 2023

Zena by mala byt natolko sebestacna aby jej priatel nemusel prispievat na nechty, kadernicku a tak.

maca1984
14. júl 2023

A žena pracuje ? Ak pracuje, má predsa výplatu, tak je schopná si tieto veci zaplatiť sama a nemá potrebu dožadovať sa € od priateľa.

vroni
14. júl 2023

Finančne podporovať tým, ze jej da na nechty??? To musí byť riadna chudera. Chlap ma môže pozvať na večeru, pripadne na dovolenku, ale aby mi financoval nechty ci vlasy... No ďakujem. By som muža hnala svinskom krokom, keby ma chcel finančne podporovať takýmito vecami...

pribinak
14. júl 2023

Ja by som nechcela aby si má chlap takto vydržiaval.
Som vzdelaná inteligentná mam vlastný príjem, ak niečo chcem, viem si zarobiť a kúpiť si to sama

Zmýšľanie že priateľ mi má platiť kadernicku či kozmetickú ….to je úroveň nejakých zlatokopiek

marsmykkok
14. júl 2023

Tak vo fáze "chodenia" by som skôr čakala podporu napríklad pri spoločných aktivitách, že zaplatí vstup, pozve na večeru a tak a žena môže zarobené peniaze použiť, aby sa mužovi páčila a starať sa o seba viac ako predtým, napríklad chodiť častejšie ku kaderníčke, na obočie. Vyslovene ak by mi muž zaplatil alebo chcel zaplatiť kaderníčku alebo kozmetičku, skôr by ma to urazilo, že mu prídem zanedbaná... A rovnako neskôr pri spoločnom bývaní, podeliť výdavky tak, aby sa žena mohla aj udržiavať, ale nemal by to priamo platiť.

gejb
14. júl 2023

Ak ho ona miluje a on to vie tak si ju nemusí kupovať . Ak muz nemá čo ponúknuť len € tak ju financuje aby mu neušla alebo chce mat pri sebe pekny a udržiavaný doplnok.

pribinak
14. júl 2023

@gejb tu je už potom otázka či slečna hľadá priateľa, alebo sponzora

missviolet
14. júl 2023

mne... mne by ani nenapadlo ocakavat od chlapa prispievanie na moj vzhlad :o fakt mi ani nenapadlo, ze take sa deje

mane01
14. júl 2023

V zivote by som si nenechala platit take veci od muza! Je ine, ked ma pozve na veceru alebo mi kupi darcek, lebo to iste robim aj ja pre neho. Ale ze by som ocakavala, ze mi bude platit kadernicku alebo kozmetiku a tak…Citila by som sa ako stet*ka… ja jemu tiez holica neplatim…

zojazoja
14. júl 2023

Ze je to jeho slobodne rozhodnutie ci jej tie prachy dá alebo nedá. Keď jej chce dať na nechty, nech jej dá. Keď to ona prijme, tak to prijme, keď to neprijme, tak to neprijme😅

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
piroska_
14. júl 2023

Podla mna o tom vobec nerozhoduje vzhľad.Ale skor to,ci videl podobny model fungovania,ked dospieval a tiez potom povahove vlastnosti.Teda moze zavazit napríklad ci je šetrný alebo nie a podobne.

petamich
14. júl 2023

no idem ja rychlo naucit syna, ze treba chuda partnerku podporovat a zaplatit jej manikuru a kadernicku a aby sa neopovazil nechat ju zarabat si na to 🙈

marca12
14. júl 2023

Preco by mi mal muz davat peniaze na vlasy,nechty???? Vzdy chcem byt sebestacna a necakat ako taka cica mica,kedy ma zasponzoruje.

llucy_m
14. júl 2023

Keď on zasponzoruje teba tiež mu dáš 20€ na barbera? Alebo tu potom zas vznikne téma : Chlap si odomňa vypýtal na kaderníka, je to normálne? 😂😅
Toto čo je za chorú dobu 🤦🏻‍♀️

nykkushka
14. júl 2023

🍿🍷😁

viestta
14. júl 2023

@gejb @pribinak keby mi chlap nukal peniaze na povrchove upravy zamyslala by som sa za co ma vlastne ma, ak len za reprezentativny modny doplnok este by to bolo dobre. Ale druha moznost je aj ta, ze sa za mna hanbi co uz je cisty koniec.

lucylaw
14. júl 2023

Podľa mňa rozhoduje to,či je žena zlatokopka a to,či je chlap ochotný si takúto zlatokopku vydržiavať..Mám za sebou niekoľko vzťahov,vrátane 12-rocneho manželstva a nikdy mi chlap veci typu nechty/vlasy/mihalnice/depiláciu neplatil a ani by mi v živote nenapadlo to od neho chcieť,pracujem, zarábam,viem si to zaplatiť aj sama..Iná vec je napríklad ak chlap zaplatí večeru/zmrzlinu/kávu/kino,to je v pohode..Ale tie ostatné veci nevidím dôvod aby chlap žene platil..A podľa mňa to o žene,ktorá to od chlapa čaká,nehovorí nič dobré..Kamarát si tak písal s babou na Tinderi,bola o 15 rokov mladšia,on jej to aj prízvukoval,ale ona na to,že nieeee,neni starý,jej to vôbec nevadí..Cca.o 2 týždne začala tak nenápadne,že mohol by jej kúpiť takýto a takýto parfém (iba tak,nemala žiadny sviatok),keď jej povedal,že nie je Rockefeler,tak zrazu ho poslala do riti,že je pre ňu starý🙈 takže asi takáto nejaká kategória žien podľa mňa očakáva od chlapa,že jej bude platiť nechty a spol..

pribinak
14. júl 2023

@viestta urazilo by má to, čo vyzerám ako strašidlo keď má posiela ku kadernícke ku kozmetické?
Som pre neho zaujímavá len pre vzhľad či všimol si aj niečo ine na mne?
Za čo má považuje? Cicuska čo čaká od neho vreckové? Alebo žena do koča i voza ?

tenerifka
14. júl 2023

Paneboze.....koneeec

viestta
14. júl 2023

@pribinak mna by hanba fackovala aj keby som si mala na pytat prispevok na povrchve upravy. To akoze aka uz by som bola chudera, ked nemam peniaze ani na beznu udrzbu?

pribinak
14. júl 2023

@viestta tak niektoré slečny by asi vôbec nechápali o com je tvoja hanba, ale to je kategória umelá Anča pre Borisa

mirkam3
14. júl 2023

Podľa mna to záleží od tej zeny, čo je ochotná za to strpieť ako protihodnotu.... kolegova žena takto “postúpila” z pozície predavačky do pozície “manzelka manažéra”, nechala sa pri prvej príležitosti oplodniť a asi si myslela ze vyhrá jackpot... Muž jej platí všetko, dala si nedávno silikóny, rada sa obaja prezentujú hnuteľných vecami a (jeho) zarobené peniaze si patrične užívajú, no na druhej strane je verejným tajomstvom, že chlap ju podvádza kade chodí, a áno z času na čas zúfalo vyvoláva jeho milenkam. On to robí s vedomím, že “ona je odo mna závislá, neopustí ma a ani neni z tých najmúdrejšich.. ”. Žiaľ, vníma ju (a aj prezentuje keď je v jeho partii), ako takú slepicu ktorá ma držať hubu a krok ;(. Niektorým ženám to za to zjavne stojí…

tiika
14. júl 2023

Asi vtedy, keď ta žena začne podporovať finančne muža. Bude mu prispievať na fitko, barbera, dentálnu hygienu, masáže.. Čo rozhoduje, aby toto nastalo?

mirkam3
14. júl 2023

@viestta že povrchové úpravy 😂😂😂👍

0silvia0
14. júl 2023

Vzhlad aj mozog. Bezna, normalna zena si plati manikuru a kadernicku sama. Nejaka cica mica klipkajuca ocami poafektuje, vypyta si prachy na udrzbu a je spokojna. A nie je jej to trapne a blbe.

taga
14. júl 2023

Toto su zeny, ktore sa svoju jedinu devizu povazuju svoj vzhlad a od chlapa ocakavaju, ze pokial chce benefitovat z peknej partnerky,musi prispiet.. lebo ona chuda pre tu krasu trpi a on ju musi zaplatit..

Modlim sa kazdy den aby si moji synovia nasi zeny, ktore este stale budu vediet, ze hodnota zeny je v jej dobrom srdci, mudrej hlave a usilovnych rukach..

simik22
14. júl 2023

Hľadá už skoro rok, a ešte nenašla..🤣🤣 https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/investovanie-do-zeny/

Zjavne ty to nebudeš , drahá 🤣🤣

babulkomale
14. júl 2023

Osobné čaro 🙂

dskjhfdlkdjhl
14. júl 2023

Hladaj pod sugar daddy😉