Dobrý deň žienky, nie je tu dobrá duša, ktorá by mi poslala funkčný exel tabuľku na evidovanie finančného príspevku na stravu? Ďakujem
No, neviem presne co by to malo robit. Lebo asi na to ootrebujes od niekadial vstupy (dochadzku zamestnancov, vysku prispevku zamestnavatela / zakonnu alebo aj nad ramec zakona?) Idealne, aby si si to spravila podla vlastnych potrieb. Asi zoznam zamestnancov, ich dochadzku za ktoru im prislucha stravne... alebo teda mozno som nepochopil presne zadanie 🙂. Lebo vypocet je co - pocet dni krat prispevok pre jednotlivych zamestnancov?
@ovaaa skús pohľadať v Excel templates
@zic tabuľka ma obsahovať nárok, zálohu, preddavok, vyúčtovanie, počet obedov. Sa mi to melie keďže preddavok aj záloha sú vyplatené v iných mesiacoch. Nárok 11/2924= počet odoprac.dni v dochadzke x sadzba, záloha =počet pracovných dní x sadzba, vyplatenej kedy? , preddavok 11 - 2 mesiace vopred za december počet prác dní x sadzba?
@ovaaa jasne... celkova evidencia... uz rozumiem... no, ak sa tu nenajde dobra dusa, co ti toto hotove doda, skus si fakt spravit sama. Toto je jednoduche. Napis si natvrdo, co presne potrebujes spocitat (nieco ako siteraz napisaka sem) a len si vynasob / spocitaj jednotlive bunky. Ked to spravis pre 1 cloveka, potiahnutim vzorec zkopirujes pre ostatnych.
@ovaaa a co chces evidovat? Ako len zapisovat alebo aj nieco vypocitavat?