Finančný poradca v Bratislave

nairobi92
4. máj 2020

Ahojte vie mi prosím niekto odporučiť dobrého a spolahlivého finančného poradcu ( NIE SPROSTREDKOVATELA) v rámci Bratislavy? Konktrétne ide o poradenstvo v oblasti riešenia dlhov a celkovo takého upratania osobných financií. Áno viem čo je google a viem ako sa používa, ale chcem to riešiť cez osobné skúsenosti a skutočné recenzie. Ďakujem za tipy 🙂

ivkazba
4. máj 2020

No otázka je, koho naozaj hľadáš. Existujú finanční poradcovia a finanční sprostredkovatelia. Finanční poradcovia robia skôr iné poradenstvo ako to čo ty potrebuješ a sú platení klientom (zväčša robia pre ľudí, ktorí sú veľmi solventní) a myslím, že s týmto by ani poradiť príliš nevedeli, alebo takmer vôbec, keďže oni ozaj riešia iné veci.

Čiže osobne by som odporúčala finančného sprostredkovateľa, ktorý vie nielen ponúkať produkty ale vie aj reálne "upratať osobné financie" a bude ochotný to urobiť bez toho, že z toho niečo bude mať (áno, aj takí existujú). Čiže treba osloviť niekoho, kto vám poradí na základe nejakých vzťahov.

Prípadne, skús napísať viac (kľudne aj IP), mám 18 ročné skúsenosti vo finančníctve, ak budem vedieť, poradím alebo nasmerujem.

natalia173
7. máj 2020

Dobrý deň, mne osobne veľmi pomohla jedna milá pani je síce z Nitry ale určite sa nejak dohodnete. Pošlem vám telefónne číslo do správy.

ivanaempe
Odpoveď bola odstránená
Zobraz