Rada by som našla nejakého seriózneho schopného finančného poradcu, najlepšie by bolo v Nitrianskom alebo Trnavskom kraji.
S priateľom plánujeme spoločné bývanie, stavbu rodinného domčeka a budeme potrebovať vybaviť prefinancovanie a následne hypotekárny úver. Ak by vedel niekto poradiť, hlavne z vlastnej skúsenosti overeného človeka, budem vďačná 🙂.
Ahoj napísala som ti IP.
mozem aj ja poprosit? v com je vyhoda F.P-ako vychadza cenovo? ja nepotrebujem ale brat chce v Nitre v buducnosti stavat,alebo kupovat dom DAKUJEM
@luckabj82 my neplatíte nič. Musíš mu dať všetky info ohľadom príjmov a výdavkov, nám vybavoval hypo, nemali sme žiadne starosti okrem podpisu v banke. Dal nám aj poistenia, keby sa jednému niečo stalo, to poistenie vyplatí hypo. Moja skúsenosť, no veľa ľudí tvrdí, že nikomu do jeho príjmov nic
@evak38 ja som riesila hypoteku cez tychto mladych chalanov a bola som s nimi spokojna, skus ich kontaktovat cez http://hypoteka.zprvejruky.sk/ vsetko prebehlo bez problemov
@evak38 ak ešte zháňate človeka, ktorý by vám vedel pomôcť, kontaktujte ma v IP 🙂
@evak38 som z okresu Nitra, čize je možné i osobné stretnutie 🙂
dievcata neviete poradit ako najlacnejsie dostat cca 30 000 na kupu domu-zbytok ma v hotovosti,dakujem
@martinka63 u mna uz bezpredmetne.dakujem
Pomôžem poradím pri hypotéke okres Košice
Ahoj, my mame fin.poradcu. byvame v Ba, on je zo Starej Turej alebo Myjavy a dochadza k nam. Ak by si chcela, mozem dat kontakt🙂