Existuje súkromná osoba, ktorá požičiava peniaze?

viki13338
28. nov 2022

Dobrý deň , chcela by som sa vás spýtať či nepoznáte nejakú súkromnú osobu ktorá mi požičia peniaze . Viem je to zla cesta ale banka a nebankovka mi peniaze nedá nakoľko som zamestnaná na dohodu..
Rodina mi tiež nepomôže nakoľko nemajú toľko peňazí koľko ja potrebujem . Nieje to až tak vysoká čiastka je to 2000€ . Prosím vás ak náhodou o niekom viete , čo nerobí podvody tak mi dajte vedieť . Vedela by som spalacat každý mesiac. A viem že by som preplatila ale bola by som ochotná preplatiť aj 100% len aby som si teraz mohla zaplatiť čo potrebujem . Prosím vás a odpustite si blbé komenty , pretože každý z nás sa môže ocitnúť v krizovej situácii. Ďakujem vám za vaše odpovede.

draik
28. nov 2022

Nikto cudzí reálny a normálny Vám danú sumu len tak zrejme nepožičia, najmä pri súčasnom nastavení legislatívy v prospech dlžníkov.

martinmmartin
28. nov 2022

Aku zaruku bude mat ten co ti peniaze pozicia? Pracu nemas trvalu, a ocividne nevies s vyplatou vychadzat (to vyplyva z tvojho prispevku) Ake zaruky by si ty chcela ak by si ty pozicala 2000 Eur niekomu na fore koho vobec nepoznas a ina o nom vies ze mu ani nebankovky nepozicaju.

anjelok
29. nov 2022

Existuju nelegalni uzernici, ale tam urok aj sposob vymahania zodpoveda podstupenemu riziku zo strany veritela.
@martinmmartin

3009
29. nov 2022

@viki13338 nájdi si brigádu a zarob.

nelka93
29. nov 2022

Žltý melón, ale je to sialenstvo

viki13338
autor
29. nov 2022

@martinmmartin no ja mám prácu na dohodu preto mi nikto nepožičia . Nie že neviem narábať s peniazmi ale nečakala som že budem musieť platiť dva depozity plus nájomné a aj nejaké spotrebiče do bytu . No a preto hľadám niekoho kto je súkromný investor. A viem že je veľa podvov už som sa oklamala . Preto hladam niečo diskrétne . V tejto dobe sa nedá veriť skoro nikomu . Preto tu nežiadam niekoho nech mi požičia ale žiadam nejaký kontakt na nejakú súkromnú osobu . To je všetko .

viki13338
autor
29. nov 2022

@3009 ja prácu mám ale na dohodu, zarobím celkom dobre ale potrebujem na depozity a na nájom a plus nejaké spotrebiče.

nepic
29. nov 2022

@viki13338
Áno sú taký ľudia,aj keď nie toľko ako kedysi,vadilo to nebankovkám tak sa to začalo riešiť. Ale neviem či ti niekto len tak požičia keď ťa nepozná,musel by sa niekto s ich kruhov za teba zaručiť. A pri takejto sume rátaj aj 50% navrh. A tiež nie každý súhlasí so splátkami,väčšinou je dohoda do kedy sa peniaze vrátia. A tiež neodporúčam nevrátit,nepomôže sa ani schovávať a nechcel by som zažiť tie ich praktiky a neberú ani ohľad či si žena,či muž,ani na nič v podstate.
Čo je také súrne,keď potrebuješ takéto peniaze?lebo to sa požičiavalo väčšinou keď išlo niekomu o krk a to doslova,keď potreboval z večera do rána pol milióna a podobne.
S výnimkou našich spoluobčanov,tam sa požičiavali malé sumy a len do podpory alebo dôchodku. A tam zas bola aj istota že sa vráti, lebo keby jeden nevrátil tak sa nedá ani ostatným a to už oni by ho prinútili vrátiť, alebo by to aj vrátili za neho 😀.

3009
29. nov 2022

@viki13338 keď píšeš že robíš a dobre zarobíš tak neviem, že nemáš na 2 depozity a nájomné. V dnešnej dobe ti nikto normálny nepožičia. Spotrebiče si vieš kúpiť v obchode na splátky.

jaroslav81
29. nov 2022

Brať si požičku na depozit do podnájmu je dosť odveci. Ak na to nemáš, tak si zatiaľ prenajmi 1 izbu alebo ubytovňu a našpor si.

wikuska17
29. nov 2022

@viki13338 Mne dali vo VÚB úver aj keď som na PN. Cez aplikáciu som mala na účte peniaze do 24h.

panegade
29. nov 2022

Nič v zlom ale keď si schopná ísť do preplatenia 100% tak si úplná finančné negramotna....pracuješ na dohodu z čoho to chces splácať???

duves
29. nov 2022

Ak nájdeš, tak existuje. No priprav si záruky. Čiže budúci veritel bude chcieť zaruky, že dlh s príslušenstvom vrátiš.

vierasvarcova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adam19911
Odpoveď bola odstránená
Zobraz